Bruce Willis i Ashley Greene u prvoj najavi za akcijski triler "Wrong Place"

srijeda, 29. lipnja 2022.

Jedan od posljednjih Willisovih filmova stiže za dva tjedna

Foto: YouTube

Od producenata hvaljenih drama The Irishman i Lone Survivor stiže nam novi akcijski triler o osveti i preživljavanju s Bruceom Willisom u glavnoj ulozi.

Vertical Entertainment predstavio je prvi trailer i poster za film Wrong Place, jedan od zadnjih filmova koje je Willis snimio prije nego se povukao iz svijeta glume nakon što mu je dijagnosticirana afazija. Willis se posvetio svojoj obitelji i svome zdravlju, ali ostalo je još nekoliko njegovih filmova u post-produkciji koji će izići u sljedećih godinu dana.

Jedan od njih jest ovaj osvetnički triler Wrong Place u kojem Willis glumi Franka, policijskog dužnosnika u malom gradu koji slučajno bude svjedok narko sukoba nakon čega postane neželjeni svjedok kojem će narko boss htjeti ući u trag. Kako bi došao do Franka, zarobit će njegovu kćer Chloe (Ashley Greene), ali Frank nije običan policajac, pogotovo kad se nađe u situaciji da prijete njegovoj kćeri.

U ostalim ulogama su Michael Sirow, Texas Battle, Stacey Danger i Massi Furlan . Film je režirao Mike Burns prema scenariju Billa Lawrencea kojima je ovo drugi dugometražni igrani film te druga suradnja s Willisom nakon prošlogodišnjeg krimi trilera Out of Death u kojem je Willis glumio s Jaime King.

Wrong Place u odabrana kina i kao video-on-demand stiže 15. srpnja.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti