Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Bruce Willis odlazi u mirovinu
Jedan od najpoznatijih akcijskih junaka prestaje snimati filmove radi dijagnoze afazije

Bruce Willis odlazi u mirovinu

Hollywoodska akcijska legenda Bruce Willis odlučila je otići u mirovinu nakon što mu je dijagnosticirana afazija, vijest je koju je na društvenim mrežama u ime obitelji Willis objavila Demi Moore, njegova bivša supruga.

Willisova obitelj potvrdila je glasine kako je dijagnoza afazije primorala akcijsku legendu da se prestane baviti glumom. Bolest utječe na centar za govor te stvara kognitivne poteškoće, uključujući poteškoće u govoru i nemogućnost razumijevanja tuđeg govora što je veliki problem za svakoga, a posebno za jednog glumca, tako je sasvim razumljivo da se Willis odriče glumačke karijere kako bi se posvetio svom zdravlju.

Demi je na svojem Instagramu objavila:

"Svim Bruceovim fantastičnim fanovima, kao obitelj želimo podijeliti da je naš voljeni Bruce doživio neke zdravstvene probleme te mu je nedavno dijagnosticirana afazija, koja utječe na njegove kognitivne sposobnosti. Kao rezultat toga i s puno razmatranja Bruce je odlučio završiti svoju glumačku karijeru koja mu je toliko značila. Ovo je zaista izazovno vrijeme za našu obitelj i zahvalni smo na vašoj neprekinutoj ljubavi, suosjećanju i potpori. Kroz ovo prolazimo kao snažna obitelj i željeli smo u to uključiti i njegove fanove jer znamo koliko vam znači, kao i vi njemu. Kao što Bruce uvijek kaže, "živi dalje" i zajedno planiramo napraviti upravo to."

Willis je svoju karijeru započeo još u sedamdesetima, a hollywoodski uspjeh postigao je u osamdesetima s ulogom u seriji Slučajni partneri. Svoj status akcijske zvijezde učvrstio je ulogom Johna McLanea u filmu Umri muški 1988. godine. Od tada je glumio u više od 70 različitih filmova, a mnogi su postali kultni klasici, kao što su 12 majmuna, Peti element, Armageddon i Šesto čulo.

Iako je službeno završio svoju glumačku karijeru, Willisa ćemo još imati prilike gledati u osam filmova koji se trenutno nalaze u post-produkcijskoj fazi.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala