Vraćaju se Donna i deseti Doktor!

ponedjeljak, 16. svibnja 2022.

Specijal serija "Doktor Who" povodom 60. godišnjice okuplja poznata lica iz prijašnjih sezona

Šezdeseta godišnjica serije Doktor Who sve je bliže, a kako se čini po najnovijim najavama, očekuje nas jedan nezaboravan specijal. Među onima koji će taj specijal učiniti još posebnijim su David Tennant i Catherine Tate, koji će reprizirati svoje uloge kao 10. Doktor i Donna Noble.

Ove vijesti dolaze samo tjedan dana nakon što smo doznali kako će sonični odvijač od 13. Doktorice (Jodie Whittaker) u novim sezonama preuzeti Ncuti Gatwa. Cijelom uzbuđenju za novu sezonu i nadolazeći specijal za 60. godišnjicu pojačava i povratak veterana showrunnera Russella T. Daviesa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doctor Who (@bbcdoctorwho)

U objavi za medije koja je stigla izravno od BBC-ja Davies je podijelio svoje uzbuđenje radi povratka 10. Doktora i Donne govoreći:

"Vratili su se! I čini se nemoguće - prvo najavimo novog Doktora, onda starog Doktora, zajedno s fantastičnom Donnom, što se pobogu događa? Možda je ovo priča koja je nedostajala. Ili paralelni svijet. Ili san, trik ili prisjećanje. Jedino što mogu potvrditi jest da će biti spektakularno jer se naše dvije najveće zvijezde ujedinjuju u bitci svog života."

Iako su 10. Doktor i Rose (Billie Piper) možda omiljeni romantični par serije, Doktor i Donna su neupitno jedan od najdinamičnijih dvojaca u seriji. Tennant i Tate oboje imaju kompatibilnu, humorističnu crtu koja ih čini fantastičnim dvojcem na malim ekranima.

Kada ćemo točno gledati specijal povodom 60. godišnjice za sada nije otkriveno, ali se očekuje tijekom 2023. godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti