Konačno trailer za 2. sezonu serije "Space Force"

petak, 28. siječnja 2022.

Steve Carell, John Malkovich i ekipa se vraćaju s novim idejama za svemirski program

Foto: YouTube

General Naird i njegova ekipa vraćaju se u drugoj sezoni serije Space Force (na hrvatskom Netflixu službeni prijevod je Svemirske snage) za koju smo jučer konačno dobili prvu službenu najavu.

Nakon što je Netflix početkom godine objavio da će se serija na streamingu naći u veljači bilo je samo pitanje dana kad će stići i prva najava. U njoj možemo vidjeti kako se nova sezona nastavlja na prethodnu koja je završila tako što je Naird (Steve Carell) trebao završiti na vojnom sudu zbog odbijanja naredbi.

U novim epizodama on i njegova ekipa će trebati dokazati svoju vrijednost u danom roku novoj administraciji i istovremeno se nositi s teškim osobnim izazovima. Hoće li grupa opet djelovati zajedno ili će se sve raspasti pod profesionalnim pritiskom?

Autori serije Greg Daniels i Norm Hiscock su i njezini showrunneri, a u ostalim ulogama su John Malkovich, Ben Schwartz, Tawny Newsome, Diana Silvers, Jimmy O. Yang i Don Lake. Prva sezona ostvarila je odličnu gledanost, a riječ je o satiričnom prikazu stvaranja novog ogranka oružanih snaga i gotovo nemoguće misije odlaska na Mjesec prema predsjednikovoj naredbi.

Druga sezona serije Space Force nešto je kraća od prve i ima samo sedam polusatnih epizoda, a na Netflixu će biti dostupna od 18. veljače.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti