TV Preporuke dana – Subota 27.11.

subota, 27. studenog 2021.

Uz nove nastavke omiljenih serija pogledajte neki od hit filmova

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 27. studenog.

SERIJE / EMISIJE

Igra prijestolja, HTV 2 u 22:25 sati
Jaime razotkriva Cerseinu prevaru udruženim snagama Targaryjena i Starkovih te se pridružuje tom savezu nakon što Brienne jamči za njegovu čast. Jaime traži oprost od Brana zato što ga je obogaljio.

Majkaotacsin, HTV 2 u 23:20 sati
Cadena premjeste u suvremenu vojnu ustanovu za rehabilitaciju i Kathryn se posvećuje svom sinu kako bi mu nadoknadila sve vrijeme kad je nije bilo. Dok Caden uči osnovne vještine i drugi put odrasta, zaljubi se u isto tako problematičnu tajnu agenticu.

FILMOVI

Transporter 2, Doma TV u 20 sati
Bivši pripadnik specijalnih snaga, Frank Martin (Jason Statham), radi kao prijevoznik i za poveću je sumu novca spreman prevesti bilo što bilo gdje, a njegov je novi posao samo na prvi pogled bezopasan. Naime, Martinov je zadatak voziti Jacka Billingsa (Hunter Clary), sina utjecajnog i važnog političara. I dok Martin vozi Jacka na pregled kod doktora, ne sluti što se sprema.

Robin Hood: Princ lopova, HTV 1 u 20:10 sati
Nakon što su ih tijekom križarskog rata uhvatili Turci, Robin od Locksleyja (Kevin Costner) i Maor Azeem (Morgan Freeman) uspijevaju pobjeći u Englesku gdje se Azeem zaklinje da će ostati dok se Robinu ne oduži što mu je spasio život. U međuvremenu, Robinova oca ubio je šerif iz Nothingama (Alan Rickman) i Robin se zavjetuje da će osvetiti očevu smrt.

Tajni život ljubimaca, RTL u 20:15 sati
Što ljubimci rade kad vi niste doma? Terijer Max živi sa svojom vlasnicom Katie u stanu u New Yorku. I dok ona radi, Max se zabavlja s drugim kućnim ljubimcima u zgradi: mačkom Chloe, mopsom Melom, jazavčarom Buddyjem i papigicom Sweet Pea. Ali Maxov mirni i bezbrižni život dođe svome kraju kad Katie udomi mješanca Dukea, a Max postaje jako ljubomoran.

Noć i dan, Nova TV u 20:15 sati
Radnja se vrti oko mlade i pomalo usamljene žene (Cameron Diaz) kojoj, na prvi pogled, bezopasni susret sa šarmantnim strancem (Tom Cruise) odjednom potpuno preokrene život. Igrom slučaja uplete se u riskantnu špijunsku igru s nevjerojatno sposobnim tajnim agentom koji pokušava zaštititi novi izum, u kojem je skrivena tajna beskonačnog izvora energije te spasiti njegovog izumitelja.

James Bond 007: Nikad ne reci nikad, Doma TV u 21:45 sati
Novi M zabrinut je jer mu se čini da James Bond (Sean Connery) više nije u dobroj formi, pa ga šalje na boravak u specijalnu "zdravu" bolnicu. Sasvim slučajno Bond postaje svjedok aktivnosti tajne organizacije SPECTRE koja je ugradila kopiju rožnice američkog predsjednika američkom časniku Jacku Petachiju.

R.I.P.D. Agenti za počivale u miru, RTL u 22 sata
Šerif Roy Pulsifer (Jeff Bridges) prati monstruozne duhove koji se pretvaraju u naizgled obične ljude. Njegova je misija uhićenje i privođenje pravdi posebne vrste kriminalaca koji pokušavaju izbjeći konačnu presudu i kriju se na Zemlji.

Pobješnjeli Max: Divlja cesta, Nova TV u 22:30 sati
Progonjen turbulentnom prošlošću Max Rockatansky u osamljenom lutanju vidi najbolje šanse za preživljavanjem. No, nakon susreta s lijepom Furiosom i grupom odbjeglom iz Citadele, grada čije stanovnike terorizira tiranin Joe, postat će dio neizbježnog rata koji slijedi.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti