TV Preporuke dana – Petak 10.5.

petak, 10. svibnja 2024.

Ponešto filmova uz odlične serije i emisije

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 10. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Mrkomir Prvi, HTV 1 u 20:15 sati
Slavomir je dočuo kako u punoj krčmi narod oduševljeno sluša šale i pošalice stanovitog Smjehomira. Šale su, dakako, na Mrkomirov račun, pa bi Smjehomir mogao ostati bez glave, no Slavomir u svemu vidi priliku za izvrsnu zaradu.

Sommerdahlova ubojstva, HTV 2 u 20:15 sati
Tri dana prije najvećeg danskog konjičkog derbija, važna osoba u svijetu konjičkih utrka pronađena je ubijena.

Tko to tamo pjeva?, Nova TV u 20:20 sati
Pjevačica Domenica ovog petka uskočit će u ulogu gošće panelistice, pa će sa stalnom postavom pokušati detektirati tko od 9 tajnih glasova pjeva dobro, a tko loše!

Maria Wern, HTV 2 u 21:50 sati
Maria Wern i policija s Gotlanda pozvani su kad nestane Stefan Helmersson, kirurg i predsjednik uglednog dobrotvornog društva. On je otet i pokreće se široka potraga.

Tko je ubio Simona Waldena?, HTV 2 u 23:25 sati
Matthew i tim i dalje pokušavaju saznati nešto više o žrtvi; kad na vidjelo izađu tajne iz prošlosti, tim nagađa tko bi mogao imati motiv za ubojstvo.

FILMOVI

Cijena straha, HTV 1 u 20:45 sati
Američki hladnoratovski strah je probuđen nakon smrti ruskog predsjednika kojeg nasljeđuje čovjek zamršene prošlosti. Tenzije između Istoka i Zapada se razbuktavaju nakon što CIA posumnja da odmetnuti ruski znanstvenici razvijaju atomsko oružje.

San Andreas, Nova TV u 22:15 sati
Priča prati pilota helikoptera i spasioca Raya koji nakon stravičnog potresa kreće iz Los Angelesa u San Francisco sa suprugom, s kojom nije u najboljim odnosima, kako bi spasili kćer jedinicu. No, njihovo putovanje samo je početak užasa koji priroda sprema.

Posljednji dan ljeta, RTL u 23 sata
Glavne uloge u ovom Hallmarkovom TV filmu tumače Roselyn Sanchez i Eric Winter, partneri i u stvarnom životu.

Rocky 3, HTV 1 u 23:35 sati
Nakon što je pobijedio Appola Creeda i postao boksački prvak u teškoj kategoriji, Rocky Balboa uživa u lagodnom životu zvijezde i idola. Nakon 10 uspješnih obrana titule, vjeruje kako se dovoljno dokazao i da zaslužuje mirovinu. Međutim, pojavljuje se razorna mlada nada Clubber Lang koji kao prvi izazivač traži priliku da se bori s Rockyjem.

Fokstrot, HTV 3 u 0:25 sati
Naizmjence duboko emotivan i ironičan, s humorom koji ujeda gdje najviše boli, ovaj odvažan i vizualno impresivan film nagrađen je u Veneciji Srebrnim lavom.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti