Predstavljen novi redateljski uradak Dolpha Lundgrena

utorak, 26. listopada 2021.

Objavljen je trailer za akcijski triler "Castle Falls" u kojem uz Lundgrena glumi i Scott Adkins

Predstavljeni su prvi trailer i poster za Castle Falls, nadolazeći akcijski triler pod redateljskom palicom akcijske zvijezde Dolpha Lundgrena, koji u filmu također ima i jednu od glavnih uloga.

Scenarij za film o grupi suparničkih bandi koje su sve u potrazi za 3 milijuna dolara unutar bolnice određene za rušenje potpisuje Andrew Knauer, a u filmu također glumi i Scott Adkins.

Službeni opis filma otkriva nam što nas točno čeka:

Nakon desetljeća nemara, bolnica Castle Heights napunjena je dinamitom i spreman za rušenje. Nitko ne zna da je vođa bande, koji se sada nalazi u zatvoru, sakrio 3 milijuna dolara ukradenih od suparničke bande, upravo u toj napuštenoj zgradi.

U potrazi za novcem su tri zainteresirane strane: bivši borac, sada radnik u ekipi za rušenje (Adkins), koji slučajno otkriva novac tijekom pripreme za rušenje; zatvorski čuvar (Lundgren), koji će učiniti sve kako bi se domogao tog novca i platio svojoj kćeri liječenje za rak; te nemilosrdna banda koja tvrdi kako taj novac zapravo pripada njima. Eksplozivi su pripremljeni, svi su napustili zgradu i Castle Heights spreman je za rušenje za 90 minuta. Sat odbrojava i pitanje je hoće li uspjeti pronaći novac i stići na vrijeme izaći iz zgrade.

Kako će završiti ova napeta potraga doznat ćemo 3. prosinca kada film bude dostupan na video-na-zahtjev usluzi te u digitalnom obliku.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti