Stiže li reboot serije "Quantum Leap"?

srijeda, 22. rujna 2021.

Scott Bakula, zvijezda znanstveno-fantastične serije s početka devedesetih, otkrio kako su u ozbiljnim razgovorima o rebootu serije

"S teorijom da bi se moglo putovati kroz vrijeme, dr. Sam Beckett je zakoračio u akcelerator kvantnog skoka i nestao. Probudio se zarobljen u prošlosti, suočen sa zrcalnim slikama koje nisu njegove i motiviran nepoznatom silom da promijeni povijest na bolje...", tako počinje jedna od omiljenih znanstveno-fantastičnih serija s kraja osamdesetih i početka devedesetih. Serija Quantum Leap prikazivala se od 1989. do 1993., a i dan danas ima niz obožavatelja.

Scott Bakula nalazio se u glavnoj ulozi, a ako mu je vjerovati, serija bi uskoro mogla skočiti u 21. stoljeće s novom verzijom!

U razgovoru s Bobom Sagetom za njegov podcast ovog tjedna, Bakula je otkrio kako je povratak omiljene znanstveno-fantastične serije jedna od ozbiljnih tema o kojima se raspravlja. No čini se kako već  startu imaju neke probleme koji koče potencijalni ozbiljni početak produkcije.

Bakula je otkrio kako ni sam nije siguran tko drži prava na seriju, što bi moglo biti dosta problematično:

"Imamo značajne razgovore o tome trenutno. Ne znam što će od toga biti. Ne znam tko će to raditi. Prava na seriju su već godinama u kaosu. Ne znam ni jesu li do sada to sve sredili i razriješili. To je uvijek stvaralo najveće komplikacije."

Bakula je također otkrio kako s tvorcem originalne serije Donaldom P. Belisarijem već godinama priča o povratku, ali čini se kako je tek sad došlo vrijeme kada bismo se zaista mogli nadati da ćemo uskoro gledati nove epizode. Kada bi to moglo biti i tko bi trebao u novoj seriji glumiti - za sada nije poznato.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti