Joe protiv Love u najnovijem traileru za "You"

ponedjeljak, 20. rujna 2021.

Serija se nastavlja na Netflixu sredinom listopada, a Joeovu novu opsesiju glumi Michaela McManus

Foto: YouTube

Psihološka triler serija You donosi još jedan obrat u novoj sezoni koja je neki dan predstavljena prvim službenim trailerom.

Nakon što nam je kraj kolovoza donio prvi teaser trailer za treću sezonu koji je otkrio datum premijere i ime bebe koju će dobiti glavni likovi, sad imamo prvi trailer u kojem možemo saznati nešto više o radnji.

U drugoj sezoni Joe Goldberg (Penn Badgley) preselio se iz New Yorka u Los Angeles gdje je upoznao Love Quinn (Victoria Pedretti) koja je postala njegova nova opsesija. Dvojac se ubrzo zbližio, da bi oboje otkrili kako ono drugo krije mračne tajne. Nakon tragičnih događaja su otkrili da čekaju dijete pa su se na kraju sezone preselili u mirnije predgrađe kako bi pokušali živjeti bez novih smrtonosnih okolnosti. Ipak, Joe i njegove opsesije će se nastaviti.

Trailer nam otkriva da će Love roditi dječaka Henryja, a novopečeni roditelji morat će se priviknuti na novu životnu dinamiku. Osim toga, tu je i nova susjeda (Michaela McManus) koja će uzdrmati ionako slab brak.

Showrunnerica Sera Gamble i tvorac serije Greg Berlanti izvršni su producenti i treće sezone, a u ostalim ulogama su Saffron Burrows (gledali smo je u ulozi Loveine majke Dottie i u drugoj sezoni), Shalita Grant, Travis Van Winkle, Tati Gabrielle, Dylan Arnold i Scott Speedman.

Prve dvije sezone serije You ekranizacija su prve dvije novele iz serijala knjiga Caroline Kepnes (You iz 2014. i Hidden Bodies iz 2016.), a treći roman You Love Me izišao je u travnju ove godine kako bi bio dostupan prije premijere treće sezone.

Treća sezona serije You bit će dostupna na Netflixu od 15. listopada.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti