Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Objavljen trailer i datum premijere 3. sezone serije You
Nakon skoro dvije godine čekanja stiže nastavak napete psihološke dramske serije u kojoj glavni lik nalazi novu opsesiju

Objavljen trailer i datum premijere 3. sezone serije "You"

Foto: YouTube

Može li se Joe Goldberg promijeniti?

Na streaming servis Netflix u listopadu nam konačno stiže treća sezona hvaljene psihološke dramske serije You u kojoj glavnog junaka čekaju velike životne promjene što smo saznali na kraju druge sezone.

Serija je snimljena prema istoimenom bestseler romanu Caroline Kepnes iz 2014. godine u čijem je središtu vlasnik knjižare Joe Goldberg (Penn Badgley) koji kad se zaljubi u mušteriju Guinevere Beck (Elizabeth Lail) počinje otkrivati svoju mračnu stranu. Druga sezona prati Joea i njegovu selidbu u Los Angeles gdje razvije novu opsesiju prema Love Quinn (Victoria Pedretti). U najavi treće sezone Joe otkriva kako s Love očekuje dječaka za kojeg se nada da će ipak biti bolji nego on.

U službenom opisu nove sezone stoji kako sada bračni par Joe i Love zajedno odgajaju svoje novorođeno dijete u predgrađu Kalifornije, ali Joe se vraća starim navikama kad upozna susjedu Natalie (Michaela McManus) prema kojoj će razviti novu opsesiju. No, na putu mu ovaj put stoji Love koja se neće predati bez borbe. U ostalim ulogama su Shalita Grant, Travis Van Winkle, Saffron Burrows, Tati Gabrielle i Dylan Arnold.

You s trećom sezonom na Netflix stiže 15. listopada kad će biti dostupno svih 10 epizoda. Prva sezona originalno je bila prikazivana na Lifetimeu u dva dijela nakon čega ju je kupio Netflix tako da je druga sezona s 10 epizoda stigla u prosincu 2019. godine. Snimanje treće sezone bilo je otežano zbog pandemije koronavirusa.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala