"Dexter" se vratio

ponedjeljak, 13. rujna 2021.

Službenim trailerom predstavljena je nova sezona serije "Dexter" koja uskoro stiže na male ekrane

Showtimeov nastavak serije Dexter uskoro bi trebao stići na male ekrane, a kako bi pripremili fanove originalne serije na povratak zloglasnog serijskog ubojice kojeg utjelovljuje Michael C. Hall, ovih su dana objavili i prvi službeni trailer serije.

Po prvi kadrovima Dexter: New Blood izgleda malo drugačije od originalne serije, ali nije ništa manje krvav. U novim uzbuđenjima koljaču iz Bay Harbora pridružit će se i nova glumačka ekipa.

Prvi trailer nam otkriva čime se Dexter Morgan bavio otkako je pobjegao u ruralni New York pod drugim imenom. Vidimo ga kao cijenjenog člana male zajednice, trgovca i vrlo dobro prilagođenog člana društva, koji ide na zabave i čavrlja sa susjedima kao da je tek još jedan običan čovjek iz susjedstva. Izvana se sve čini dobro, njegova mračna strana zaključana je negdje duboko otkuda ne može izaći na površinu.

Dobili smo i bolji uvid u Angelu Bishop (Julia Jones), policijsku načelnicu zaljubljenu u Dextera koja mu je pružila priliku da izgradi novi život i započne nešto lijepo.

No kada počnu nestajati ljudi u šarmantnom malom gradiću Iron Lakea, nešto se u Dexteru probudi, nešto što je godinama držao zatomljeno u sebi i jednostavno ne može izdržati da se ne suoči s novim hororima. Dexter ne može zauvijek bježati od svoje prošlosti i morat će se suočiti s onim što je ostavio iza sebe, uključujući i njegovog sada odraslog sina Harrisona.

Harrison, kojeg sad glumi Jack Alcott, nije jedini iz Dexterove prošlosti čiji se povratak očekuje. Jennifer Carpenter vratit će se kao Debra Morgan, a John Lithgow bi trebao reprizirati svoju ulogu Trinity ubojice.

U seriji Dexter: New Blood također glume Jamie Chung, Alano Miller, Oscar Wahlberg i Clancy Brown, kao najnoviji Dexterov neprijatelj.

Hoće li Clyde Phillips, tvorac serije, Dexteru dati bolji završetak od onog iz 2013., koji je ostavio niz razočaranih fanova, doznat ćemo 7. studenog kada serija krene s prikazivanjem.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti