TV Preporuke dana – Subota 17.4.

subota, 17. travnja 2021.

Čeka vas odlična filmska subota

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od filmova u večernjem terminu u subotu, 17. travnja.

FILMOVI

Izbavitelji 2 - TV premijera, RTL u 20 sati
U novom nastavku priče o superherojskoj obitelji mama Helen je u centru pažnje, a tata Bob je heroj kod kuće gdje se brine za djecu. Njihovu normalnu svakodnevicu poremeti dolazak opasnog i pametnog zlikovca kojeg jedino Izbavitelji mogu pobijediti.

Kockanje, HTV 2 u 20:05 sati
Film koji zadovoljava sve želje jer prikazuje život iz snova i pokreće univerzalne fantazije o brzom putu do bogatstva. Zvjezdanu ekipu čine Justin Timberlake, Ben Affleck i Gemma Arterton, a radnja je smještena na egzotičnim lokacijama Kostarike.

Lov na krijumčare tigrova, HTV 2 u 21:35 sati
Ilegalna trgovina tigrovima i njihovim dijelovima prijeti opstanku jedne od najljepših zvijeri koje se mogu naći u prirodi. Dokumentarni film donosi strašnu istinu o ilegalnim farmama tigrova i velikim igračima koji na njima zarađuju.

X-Men 2, Doma TV u 21:55 sati
Nakon što tijekom turističkog razgledavanja Bijele kuće jedan mutant svlada stražu i pokuša atentat na američkog predsjednika McKennu profesor Charles Xavier shvati da netko ponovno želi izazvati razdor između ljudi i mutanata. Profesor Xavier sumnja da iza pokušaja atentata na predsjednika stoji njegov trenutni zarobljenik i stari protivnik Erik Lensherr zvan Magneto.

Dnevnik Bridget Jones, RTL u 22:15 sati
Britanska kolumnistica Helen Fielding objavljivala je tijekom devedesetih u listovima The Independent i The Daily Telegraph rado čitane tekstove o privatnim, poslovnim i romantičnim nedoumicama žena na pragu srednjih godina. Tako je nastala knjiga Dnevnik Bridget Jones koja je u kratkom vremenu postala britanski i svjetski bestseler. Filmski su producenti reagirali munjevito te je 2001. predstavljena snimljen film koji je postigao sjajan komercijalni uspjeh.

Sluškinjina priča, HTV 3 u 23:25 sati
Amerikom budućnosti bijesne ratovi, a zagađenje je toliko da su gotovo sve žene postale sterilne. Kate je mlada žena koja je izbjegla tu sudbinu, ali joj muža ubijaju prilikom pokušaja ilegalnog prelaska granice, a kći otimaju. Uskoro i ona pada u zarobljeništvo vlasti, gdje postaje sluškinja moćnog bračno para.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti