Stigao službeni trailer za "Jupiter's Legacy"!

petak, 09. travnja 2021.

Josh Duhamel je ostarjeli superjunak kojeg vlastita djeca mrze

Foto: YouTube

Netflix nas je još jednom oduševio, ovaj put konačno sa službenom najavom za Jupiter's Legacy!

Akcijska dramska serija napravljena je prema stripovima Marka Millara i Franka Quitelyja, a donosi priču o drugoj generaciji superjunaka koji žive u sjeni svojih roditelja i moraju opravdati njihovu slavnu reputaciju – ali i vlastita očekivanja kako bi spasili svijet.

Josh Duhamel je Sheldon Sampson / The Utopian, vođa prva generacije junaka koja se na tom poslu nalazi već skoro cijelo stoljeće. Iako taj posao obavljaju odlično i javnost ih voli, postoje oni kojima nisu dragi, a to su njihova vlastita djeca.

U ostalim ulogama su Leslie Bibb, Ben Daniels, Elena Kampouris, Andrew Horton, Mike Wade, Matt Lanter i Ian Quinlan. Tvorac serije je Steven S. DeKnight (Daredevil) koji je trebao biti showrunner serije, ali je napustio projekt zbog kreativnih razlika tako da je showrunnerom imenovan Sang Kyu Kim.

Ovo je još jedna adaptacija Millarovih radova: sjetimo se filmova Kick-Ass i Kick-Ass 2 koji su ekranizacija Millarovih stripova, zatim Kingsman filmovi od kojih najnoviji treba stići ovog kolovoza. Fantastična četvorka iz 2015. godine, koja je užasno prošla kod kritike i publike, također se temelji na njegovim stripovima, kao i hvaljeni Kapetan Amerika: Građanski rat, te Logan.

Jupiter's Legacy na Netflix stiže u petak, 7. svibnja s osam epizoda!

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti