Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljen novi trailer za King's Man: Početak, premijera u rujnu
Prequel hit filmova u kinima je trebao biti u veljači, ali zbog specifične situacije stiže tek za 3 mjeseca

Predstavljen novi trailer za "King's Man: Početak", premijera u rujnu

Foto: YouTube/Fox

Disney i 20th Century Fox predstavili su novi trailer za The King’s Man, prequel Kingsman filmova, koji će nam pokazati kako se prva britanska nezavisna špijunska agencija našla usred uništenja u Prvom svjetskom ratu.

Trailer opet donosi pogled na Ralpha Fiennesa kao Vojvodu od Oxforda koji u Kingsman dovodi svog sina Conrada (Matthew Goode). Kasnije će Vojvoda uz pomoć ostalih agenata kao što su Polly (Gemma Atherton) morati smisliti plan kojim će zaustaviti najveće svjetske negativce koji žele ubiti milijune ljudi, a predvodi ih Grigori Rasputin (Rhys Ifans), najveći Vojvodin neprijatelj. Radnja je smještena na početak 1900-ih.

Trailere za The King's Man već smo vidjeli pa nam najnoviji ne donosi previše novosti. Film smo u kinima prvotno trebali gledati još u studenom prošle godine, no bio je prebačen na veljaču ove godine pa opet na rujan kad je Disney kupio prava na 20th Century Fox. Osim predstavljenog novog trailera i postera, naglašava se kako će ovaj film svakako biti premijerno prikazan u kinima čime se želi dati do znanja da ne razmatraju o direktnoj streaming opciji.

Tvorac prethodnih filmova Matthew Vaughn i ovaj potpisuje kao redatelj, producent i scenarist (uz Karla Gajduseka), a u ostalim ulogama su Tom Hollander, Harris Dickinson, Daniel Brühl, Djimon Hounsou i Charles Dance.

The King's Man kod nas je preveden kao King's Man: Početak i u kinima ga očekujemo 17. rujna.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala