TV Preporuke dana – Nedjelja 7.3.

nedjelja, 07. ožujka 2021.

Pred nama je još jedna odlična filmska nedjelja

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 7. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Ime ruže, HTV 2 u 22:40 sati
Adsa muči sudbina djevojke i moli Vilima za pomoć. I Anna pokuša osloboditi dvoje zarobljenika, ali odustane kad joj smočničar u suzama prizna da je on izdao njezine roditelje. Usred mise Malachia odjednom padne mrtav na pod.

FILMOVI

96 sati, RTL u 20 sati
Liam Neeson je Bryan, iskusni tajni agent koji je odlučio prestati sa poslom kako bi mogao više vremena provoditi uz svoju mladu kćer, Kim (Maggie Grace). No kada iznenada primi poziv iz Pariza, u kojem mu šokirana Kim javi da su nepoznati ljudi upali u stan i napali njenu prijateljicu, on će morati iskoristiti sve svoje vještine kako bi spasio kćer prije nego je zauvijek izgubi.

Probuđena savjest, HTV 2 u 20:05 sati
Lowell Bergman je producent emisije "60 minuta" u televizijskoj kući CBS. Istražujući podatke o duhanskoj industriji, upoznaje dr. Jeffreya Wigenda, znanstvenika koji je otpušten iz Browna i Williamsona, tvrtke koja proizvodi cigarete. Kad shvati da Wigend zna sve o prikrivanju podataka o štetnosti pušenja, Bergman ga počne nagovarati da nastupi u emisiji i otkrije to javnosti...

Čudo s Hudsona, Nova TV u 20:15 sati
Clint Eastwood donosi nam istinitu priču o Chesleyju Sullenbergeru, pilotu heroju koji uspio prizemljiti avion na rijeku Hudson i time spasio 155 putnika i članova posade od sigurne smrti. Međutim, iako je Sully u javnosti bio prikazan kao pilot s izuzetnim sposobnostima, istraga bi mogla pokazati drugačije te mu uništiti reputaciju i karijeru.

Rocky 4, RTL 2 u 20:15 sati
Saga o usponu i uspjehu boksača Rockyja Balboe, koja je počela 1976., gotovo deset godina kasnije doživjela je vrhunac u četvrtom dijelu, dobrim djelom zahvaljujući Dolphu Lundgrenu, koji se proslavio ulogom sovjetskog boksača. Cijeli film vodi vrhuncu i srazu Rockyja i Drage, nezaboravnim i zapanjujućim scenama u ringu koje su, iako pomno koreografirane, bile toliko zahtjevne i autentične da je Stallone tijekom snimanja morao potražiti i liječničku pomoć!

Insider, RTL u 22 sata
Dalton Russell nije obični pljačkaš banaka. On je perfekcionista koji će zločin isplanirati do najmanjeg detalja i ništa prepustiti slučaju. Banda ulazi banku na Manhattanu, zaključava sva vrata, a ljude u banci uzima kao taoce. Detektiv Frazier dolazi na mjestu pljačke kao glavni pregovarač. No, Dalton je uvijek jedan korak ispred zakona i sva nastojanja Fraziera da osujeti pljačku čine se uzaludna. Predsjednik banke drži u sefu nešto od posebne vrijednosti...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti