Stiže igrana serija "Powerpuff Girls"

četvrtak, 11. veljače 2021.

The CW je najavio konačno snimanje pilota o sad odraslim djevojkama koje žale za loše utrošenim djetinjstvom

Foto: YouTube

Mreža The CW najavila je nekoliko novih serija i rebootova za sezonu 2021. / 2022., među njima je i igrana verzija nekad omiljene animirane serije Cartoon Networka The Powerpuff Girls.

Iako je serija The Powerpuff Girls najavljena još u kolovozu prošle godine, The CW tek je sad naručio pilot epizodu. Tvorac animirane verzije Craig McCracken sudjelovat će kao producent, Heather Regnier i Diablo Cody potpisuju scenarij, a u produkciji još sudjeluju Greg Berlanti, Sarah Schechter, David Madden i Erika Kennair. Warner Bros. producirat će projekt, a glumačka postava još nije poznata.

Igrana verzija razlikovat će se radnjom od animirane. Powerpuff Girls sad imaju 20-ak godina i žale što su svoje djetinjstvo potrošile na borbu protiv kriminalaca. No, kad svijetu zaprijete novi zločinci hoće li se ove djevojke moći pomiriti i ujediniti kako bi pomogle ljudima u najvećoj opasnosti s kojom su se ikada suočile?

Animirana serija The Powerpuff Girls imala je šest sezona s ukupno 78 epizoda koje su se prikazivale od 1998. do 2005. s tim da smo 2016. na Cartoon Network dobili novu verziju koja je trajala tri sezone, do lipnja 2019. godine. 2002. godine u kinima smo mogli gledati The Powerpuff Girls Movie koji je dobio dosta dobre kritike, ali je unatoč njima ostvario jako lošu zaradu: samo 16 milijuna dolara, a budžet je bio 11 milijuna.

Akcijska fantastična dramska serije The Powerpuff Girls na malim ekranima bi se trebala naći do kraja ove godine.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti