TV Preporuke dana – Petak 15.1.

petak, 15. siječnja 2021.

Pogledajte utakmicu SP-a u rukometu, novu krimi seriju "Zaljev" ili neki od filmova - izdvajamo dokumentarni "Santiago, Italija"

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 15. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

SP u rukometu: Danska – Bahrein, RTL u 20:20 sati
Prvi protivnik branitelja naslova, Danske bit će Bahrein, koji će aktualne prvake svijeta iz 2019. dočekati u grupi G, u kojoj još igraju Argentina i Demokratska Republika Kongo.

Ambasadorova kći, Nova TV u 21:30 sati
Nare se uspijeva dosjetiti kako Sanžara i Gediza izvući iz ruševina. Međutim, dok Sandžarova majka pokušava ocrniti Nare, a Narein otac Sandžara, Nare postaje još zahtjevnija.

Zaljev, HTV 2 u 22:35 sati
Narednica Lisa Armstrong (Morven Christie) majka je dvoje djece i radi u policiji zapadnog Lancashirea kao časnica za vezu s obiteljima. Ona istražuje slučaj nestale osobe u Morecambeu. Kao policijska časnica za vezu s obiteljima, obučena je da se emocionalno ne veže uz neki slučaj. No, Lisi ubrzo postaje jasno da je osobno povezana s ovom prestrašenom obitelji.

FILMOVI

Pirati s Kariba: Mrtvačeva škrinja, HTV 1 u 20:10 sati
U ovom pustolovnom i spektakularnom nastavku blockbustera iz 2003., ekscentrični kapetan Jack Sparrow uhvaćen je u novu mrežu natprirodnih spletaka.

Nepobjedivi, RTL u 22:45 sati
U središtu su zapleta dva zatvorenika i boksača istodobno. Dakako, njih će dvojica odmjeriti snage u završnom meču do kojega Hill gotovo spotovski prepleće priču o zatvorskom životu i hijerarhiji među zatvorenicima, efektne portrete svakog od protagonista te sjajno dočarane prizore unutar ringa koji se doimaju kao mečevi za naslov prvaka. Dinamično režiran, snimljen i montiran, film je i galerija uvjerljivo odglumljenih likova koji su gotovo bez iznimke hladni, nesimpatični i nemilosrdni neovisno kojim su interesima vođeni.

Kako biti solo, Nova TV u 23 sata
Usputni seks, spoj na slijepo, kada se udati/oženiti i strah od obaveza. Ovo najbolje razumiju oni koji su solo. Postoji pravilan i pogrešan način da se bude solo, a postoji i Alicin način, i Robinov, i Lucyjin, i Tomov. Grad New York je pun usamljenih srca koja tragaju za "onim pravim", za "nabrzaka" ili za nečim između. Negdje između svih tih flertujućih poruka i seksa za jednu noć, ono što svi soleri imaju zajedničko je potreba da nauče kako biti solo u svijetu u kojem je ljubav - must have.

Santiago, Italija, HTV 3 u 23:50 sati
Nakon državnog udara u Čileu i zbacivanja demokratski izabrane vlade Allendea, veleposlanstvo Italije u Santiagu priskočilo je u pomoć protivnicima režima i mnoge od njih prebacilo u Italiju.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti