Meryl Streep u novom filmu Stevena Soderbergha "Let Them All Talk"

ponedjeljak, 16. studenog 2020.

Otkriven je prvi službeni trailer za nadolazeći film koji već ovog prosinca stiže na HBO Max

HBO Max nas je napokon počastio dobrim pogledom na novi film Stevena Soderbergha Let Them All Talk, objavom prvog službenog trailera.

Prvi kadrovi nam daju prvi pogled na zvijezde filma Meryl Streep, Dianne Wiest, Candice Bergen, Lucasa Hedgesa i Gemmu Chan, koji imaju glavne uloge u filmu čiji se izlazak očekuje već ovoga prosinca.

Let Them All Talk prati poznatu autoricu (Streep), koja se nalazi na putovanju sa svoje dvije prijateljice (Wiest i Bergen). S njima je i autoričin nećak (Hedges), koji uskoro postane dio drame koja se odvija između tri prijateljice. Na putovanju je i autoričina agentica (Chan), koja silom želi otkriti što se događa s autoricom i njenim novim romanom na kojem radi.

Film se temelji na scenariju Deborah Eisenberg, koji je glumcima više koristio kao smjernica za razvoj priče. U nedavnom razgovoru s novinarima tri su glavne glumice otkrile kako je većina filma improvizirana. "Dali su nam okvirnu situaciju tako da smo znali gdje trebamo završiti. Ali nam nisu otkrili kako do tamo doći.", otkrila je Streep.

Kako su se zvijezde filma snašle u improviziranim dijalozima, otkrit ćemo 10. prosinca kada film Let Them All Talk stigne na HBO Max.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti