15.11. ne propustite maraton Sumrak sage na CineStar TV 1 kanalu!

subota, 14. studenog 2020.

Maraton megapopularne Sumrak sage kreće s prikazivanjem u nedjelju 15.11. od 12:35 sati na CineStar TV 1 kanalu


Sumrak saga nastala je prema bestsellerima istog imena, a filmovi su snimljeni u periodu od 2008. do 2012. godine. Voljeli filmove ili ne, morate priznati da su te godine kina bila dupkom puna, a o Sumraku se šaputalo svugdje. Nekima 'guilty pleasure', nekima samo 'pleasure', Sumrak saga zacementirala se u filmsku povijest kao jedan od najdražih romantično fantastičnih filmova svih vremena.

Jedno od najčešćih pitanja koje su CineStar TV Channels u 2020. godini zaprimili putem društvenih mreža i info maila odnosio se na prikazivanje svih dijelova Sumrak sage. Molbe su uslišane jer svi dijelovi Sumrak sage kreću s prikazivanjem u nedjelju 15.11. od 12:35 sati na CineStar TV 1 kanalu.

Filmovi su u pet godina zaradili preko 3,3 milijarde dolara i lansirali u zvijezde glavne glumce - Roberta Pattinsona, Kristen Stewart i Taylora Lautnera. Iako se Pattinson kroz godine ogradio od filmova i izjasnio kao veći fan knjiga, fanovi mu to nisu zamjerili.

Što god mislili o ovoj sagi, neosporno je kako brojke fanova i brojke zarade govore dovoljno za sebe.
Uživajte u maratonu i uz CineStar TV 1 kanal!

Za više filmskog sadržaja, svakodnevno pratite raspored emitiranja na web stranici kanala u rubrici RASPORED, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i INSTAGRAM.
 

REDOSLIJED PRIKAZIVANJA SUMRAK SAGE 15.11.

12:35 - SUMRAK

 

14:45 - SUMRAK SAGA: MLADI MJESEC

 

17:00 - SUMRAK SAGA: POMRČINA

 

19:10 - SUMRAK SAGA: PRASKOZORJE 1. DIO

 

21:15 - SUMRAK SAGA: PRASKOZORJE 2. DIO

 

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti