Hilarie Burton u seriji "Živi mrtvaci"

četvrtak, 05. studenog 2020.

Glumica i njen suprug Jeffrey Dean Morgan u seriji će također glumiti bračni par

Foto: PR Photos

Serija Živi mrtvaci napokon će predstaviti ženu koja stoji iza Neganove zloglasne palice za bejzbol - njegovu suprugu Lucille. Najbolje od svega jest da će nju utjeloviti Neganova supruga iza pravog života.

Supruga Jeffreyja Deana Morgana, glumica Hilarie Burton, preuzet će ulogu Neganove žene Lucille u gostujućoj ulozi za najnoviju bonus epizodu desete sezone.

"Bilo je dosta teško čuvati ovu tajnu.", napisala je glumica na svom Twitteru gdje je potvrdila vijesti o svom angažmanu u seriji. "Volim raditi s JD Morganom. Volim ga gledati kako postaje Negan. Volim obitelj Živih mrtvaca. Dio su naše obitelji već godinama i zahvalna sam im na njihovoj ljubaznosti.", dodala je Burton.

U stripovima o Živim mrtvacima pisca Roberta Kirkmana i crtača Tonyja Moorea, Lucille je imala rak prije zombie apokalipse. Negan ju je varao, što je Lucille znala. No prekinuo je s ljubavnicom kako bi mogao što više vremena provesti uz umiruću ženu. Lucille je preminula taman kad je započeo kaos, a Negan je u njenu čast svoju bejzbolsku palicu omotanu bodljikavom žicom nazvao prema njoj.

Burton će se pojaviti u jednoj od šest novih epizoda koje je AMC dodao desetoj sezoni, koja bi trebala nastaviti 2021. godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti