"Sva stvorenja velika i mala" na kanalu Epic Drama

subota, 31. listopada 2020.

Na male ekrane stiže nova verzija serije o životu veterinara Jamesa Herriota, koja se emitirala od 1978. do 1990. godine

Premijerno na kanal Epic Drama stiže serija Sva stvorenja velika i mala, koja se prikazuje od nedjelje 1. studenoga u 18:45h.

U novoj verziji serije o životu veterinara Jamesa Herriota, koja se emitirala od 1978. do 1990. godine redatelji James Herriot i Ben Vanstone okupili su glumačku ekipu u kojoj su Nicholas Ralph, Rachel Shenton, Anna Madeley, Samuel West te Callum Woodhouse.

James Herriot tek je završio Veterinarski koledž u Glasgowu i slijedi svoj san da postane veterinar u veličanstvenom Yorkshire Dalesu. Ali će uskoro otkriti da je rad sa životinjama u jednakoj mjeri rad s vlasnicima - a farmere iz Dalesa teško je zadovoljiti.

U Skeldale Houseu James će upoznati svoju novu disfunkcionalnu obitelj: kaotičnog i hirovitog šefa Siegfrieda Farnona, njegova svojeglavog brata Tristana i pronicavu gđu Hall, koja uvijek nastoji preuzeti kontrolu. Kad Jamesovu pažnju privuče mjesna ljepotica Helen Alderson, imat će još jedan razlog da ostane u Dalesu.

U životu veterinara, ponekad nisu životinje te kojima je potrebna pomoć, već njihovim vlasnicima.

Kako će se mladi veterinar James Herriot slagati s mještanima bajkovitog i idiličnog Yorkshire Dalesa? Saznajte u ovoj sjajnoj povijesnoj drami koja će ugrijati srca svih koji vole životinje i prirodu.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti