10 godina KLASIK TV-a!

ponedjeljak, 26. listopada 2020.

Vaš omiljeni TV kanal 26. listopada obilježava svojih prvih deset godina postojanja


Najbolji domaći filmovi i serije na jednom mjestu

Omiljeni TV kanal zaljubljenika u filmske klasike 26. listopada obilježava svojih prvih deset godina postojanja. Za svoj će 10. rođendan Klasik TV gledatelje počastiti legendarnim serijama Bolji život i Pozorište u kući, kao i jednim važnim tehničkim novitetom - prelaskom na emitiranje u formatu 16:9 HD, što će značiti kvalitetniju sliku i vrhunski TV doživljaj.

Bolji život gledamo svaki dan, od ponedjeljka do nedjelje, u 20 sati

U proteklih deset godina Klasik TV postao je nezamjenjivo mjesto susreta kako hrvatske, tako i kinematografija susjednih zemalja. Od kultnih jugoslavenskih filmova poput Maratonaca ili Ko to tamo peva, preko bezvremenskih serija kao što su Velo misto, pa sve do potpuno novih igranih i dokumentarnih naslova, ova filmska riznica nudi fenomenalan program svima koji cijene sedmu umjetnost. 

Pomalo skriven - može ga se gledati na kabelskoj televiziji - Klasik TV već čitavo desetljeće nenametljivo obavlja svoju misiju otimajući od zaborava naslove uz koje su mnogi odrastali i upoznaje mlađe naraštaje s pregledom neprocjenjive filmske baštine ovih prostora.

Pozorište u kući na programu je od ponedjeljka do petka u 20:45

Kako bi svojih prvih deset godina propisno proslavio, ekipa koja stoji iza Klasik TV-a primila se ozbiljnog posla prelaska na emitiranje u formatu 16:9, što se kod brojnih starijih filmova pokazalo kao zahtjevan proces. Ipak, 10. će rođendan ovoga kanala gledatelji dočekati uz klasike u novom ruhu, uz oštriju sliku i bolju kvalitetu prikaza.

A kao posebnu poslasticu, rođendanski program Klasik TV-a od 26. 10. donosi nekad (i danas) obožavane serije Bolji život i Pozorište u kući, i to svakoga dana u udarnom terminu, od 20 sati, jednu za drugom. Ako pitate nas, idealno za ugodne jesenske večeri na kauču.

Ostatak bogatog programa, kao i popis operatera preko kojih je Klasik TV dostupan, može se pronaći na internetskoj stranici www.klasiktv.com.

Osim na televiziji, Klasik TV možete pratiti na Facebooku i Instagramu, gdje svakodnevno možete pronaći sadržaj vezan za najbolje domaće filmove i serije.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti