Dramska serija "Majka, otac, sin" stiže na male ekrane

subota, 24. listopada 2020.

U uzbudljivoj dramskoj seriji na male se ekrane nakon 30 godina vraća Richard Gere

Ove subote, 24. listopada u 22:55 sati na male ekrane HRT – HTV 2 stiže serija Majka, otac, sin.

Richard Gere se nakon 30 godina vraća na TV ekrane velikom i zapaženom ulogom u uzbudljivoj dramskoj seriji nagrađivanog scenarista Toma Roba Smitha.

U seriji glumi Maxa, vlasnika jednog od najutjecajnijih svjetskih medijskih carstava, koji zna mračne tajne mnogih ljudi, a tu moć nemilosrdno iskorištava. Njegov sin Caden najmlađi je urednik Maxovih novina i loše se nosi s pritiskom na poslu zbog očevih očekivanja pa neumjereno uživa u kokainu i usputnom seksu.

Zbog razuzdanog načina života Caden će doživjeti moždani udar i morat će sve naučiti otpočetka. To će za bivšu Maxovu suprugu Kathryn biti prilika da napokon bude majka svom sinu. Nekadašnja ugledna novinarka iz imućne britanske obitelji odlučila se zbližiti s osjetljivim sinom kojeg joj je Max davno bio oduzeo. No ovo neće biti jedina bitka između dvoje supružnika. Caden zna tajne koje bi mogle uništiti Maxovo carstvo.

U 1. epizodi Amerikanac Max vlasnik je medijskog carstva koji uključuje novine i TV kuće i jedan je od glavnih igrača u svijetu moći britanske politike. Njegova bivša supruga potječe iz aristokratske obitelji i provodi dane radeći u skloništu za beskućnice. Njihov sin Caden glavni je urednik The National Reportera, novina u vlasništvu njegova oca. Pod velikim je pritiskom i doživi moždani udar. Zbog ovog nemilog događaja članovi obitelj će se ponovno zbližiti.

U seriji glume Richard Gere (Max), Helen McRory (Kathryn), Billy Howle (Caden), Sarah Lancashire (Angela Howard), Sinead Cusack (Maggie), Paul Ready (Nick), Pippa Bennett-Warner (Lauren), Danny Sapani (Jahan Zakari), Joseph Mawle (Scott), Elena Anaya (Sophia).

Scenarist je Tom Rob Smith, a redatelj James Kent.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti