TV Preporuke dana – Subota 26.9.

subota, 26. rujna 2020.

Subotnja večer donosi zaista velik izbor novijih i starijih hit filmova – i to u udarnom terminu

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 26.9.

SERIJE / EMISIJE

Vikinzi, HTV 2 u 22:30 sati
Bjorn se vraća u Kattegat i doznaje da napad slijedi za idućega punog Mjeseca. Ivar mora odlučiti hoće li na bojnom polju vjerovati nekadašnjem neprijatelju.

Osumnjičeni: Tennison, HTV 2 u 23:25 sati
Ova vizualno veličanstvena drama u filmskom stilu vraća nas u London sedamdesetih kako bi prikazala početak karijere fantastične istražiteljice, detektivke Jane Tennison, koju je bila tumačila oskarovka Helen Mirren. Helen Mirren je za prve četiri sezone Osumnjičenih osvojila nagradu Emmy.

FILMOVI

127 sati, HTV 1 u 20:10 sati
Istinita priča o penjaču Aronu Ralstonu (James Franco) koji se bori za goli opstanak nakon nesreće koja mu se dogodila usred opustošene litice po kojoj se penjao u Utahu. U sljedećih pet dana, zarobljen ispod velikog kamena bez mogućnosti micanja, Ralston će preispitati svoj život i shvatiti da ima snage i volje za oduprijeti se smrti, popeti uz liticu i pronaći spas.

Dvanaest žigosanih, RTL 2 u 20:15 sati
Film koji se smatra jednom od velikih uspješnica redatelja Roberta Aldricha čijem su uspjehu pridonijela i slavna glumačka imena koja se ovdje pojavljuju. U vrijeme kada je snimljen, film su držali izrazito nasilnim, ali je jednako tako bio iznimno popularan. Nominiran je za Oscara u četiri kategorije, a dobio je jednog.

Osvetnici, Nova TV u 20:15 sati
Kada iskrsne neočekivana neprijateljska prijetnja koja ugrozi globalnu svjetsku sigurnost i zaštitu, Nick Fury - voditelj međunarodne agencije za mir poznatije pod imenom S.H.I.E.L.D. - morat će sastaviti jedini tim koji će moći svijetu vratiti ravnotežu i spasiti ga od katastrofe. Uskoro započinje potraga za junacima koja će Nicka odvesti s jedne strane zemljine polutke do druge.

Čovjek zvan Hrabrost, HTV 1 u 21:45 sati
14-godišnja Mattie Ross izgubila je oca jer ga je hladnokrvno ubio kukavica Tom Chaney. Mattie je odlučna privesti ga licu pravde. Pokušava to učiniti uz pomoć Roostera Cogburna, šerifa brzog na obaraču ali i u ispijanju alkohola. Gonjena željom za pravdom i osvetom, slijedi kriminalca duboko u indijanski teritorij kako bi ga pronašla prije nego ga teksaški rendžer LeBouef privede zbog ubojstva drugog čovjeka.

X-Men: Apocalypse, RTL u 22 sata
Nakon tisućljetnog sna drevni mutan Apocalypse budi se i formira tim snažnih mutanata, uključujući i Magneta kojeg tumači Michael Fassbender. Oni žele pročistiti čovječanstvo i stvoriti novi svjetski poredak, u kojem će vladati Apocalypse. Kako je sudbina Zemlje ugrožena, Raven, uz pomoć profesora X mora voditi tim koji će zaustaviti njihovog najvećeg neprijatelja i spasiti čovječanstvo od potpunog uništenja.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti