Još odgoda: načekat ćemo se na "Black Widow", "West Side Story", "Eternals"…

petak, 25. rujna 2020.

Zbog koronavirusa došlo je do još jedne velike promjene oko premijera blockbustera

Foto: YouTube

Ništa neočekivano: veliki studiji napravili su još jednu u nizu promjena u kalendaru izlaska svojih velikih naslova pa ćemo se još dobrano načekati na filmove koji su prema prvotnom planu već davno trebali biti u kinima.

Black Widow, film o superjunakinji koju je ponovno utjelovila Scarlett Johansson, trebali smo prema prvotnom planu gledati još 1. svibnja, ali s početkom pandemije koronavirusa premijera je bila odgođena. Budući da ovaj film uvjetuje i izlaske ostalih Marvel/Disney filmova obožavatelji su odahnuli kad je bio zakazan novi termin za 6. studenog ove godine. No, najnovija odgoda Black Widow prebacila je skroz na 7. svibnja 2021. što znači da Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, koji je trebao imati premijeru na taj datum, možemo očekivati tek 9. srpnja 2021. Posljedično i Eternalsi sada imaju novi datum, 5. studeni 2021., čime se oslobodio njihov termin 12. veljače na koji je stavljen prequel The King's Man što znači da njegovu premijeru očekujemo dva tjedna ranije od planiranog (umjesto 26. veljače).

Drugi veliki naslov koji smo očekivali do kraja ove godine svakako je West Side Story Stevena Spielberga koji je pomaknut skoro cijelu godinu pa je umjesto za 18. prosinca ove godine zakazan za 10. prosinca 2021. 20th Century Fox time si je oslobodio ovogodišnji božićni termin pa će se 18. prosinca ove godine u kinima naći Death on the Nile (pomaknut s 23. listopada).

Dobra vijest za kino prikazivače jest što Pixarov animirani film Soul i dalje ima termin 20. studenog, a Fox i njihova akcijska komedija Free Guy s Ryanom Reynoldsom i dalje je planirana za 11. prosinca. Navedeni filmovi svakako stižu u kina, a ne direktno na streaming servis.

Spomenimo još da je horor The Empty Man među onima koje ćemo gledati ranije ove godine (23. listopada umjesto 4. prosinca), dok je psihološki triler Deep Water pomaknut s 13. studenog ove godine na čak 13. kolovoza 2021. godine.

Naravno, treba imati na umu da su svi datumi i dalje skloni promjeni jer nitko ne zna kakav će biti daljnji tijek pandemije koronavirusa.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti