Najiščekivaniji film godine je stigao u kina!

četvrtak, 27. kolovoza 2020.

SF spektakl Christophera Nolana "Tenet" konačno možete pogledati u kinima

Foto: Blitz

Nakon 5 mjeseci pauze vraća se čarolija filma na najvećim kino platnima u najboljem izdanju!

John David Washington glavni je protagonist novog Sci-Fi akcijskog spektakla Christophera Nolana, kratkog, ali znakovitog naziva Tenet. Naoružan samo jednom riječju - Tenet - i boreći se za opstanak cijelog svijeta, glavni junak priče kreće kroz polumračni svijet međunarodne špijunaže na misiji koja će se odvijati u nečemu izvan stvarnog vremena.

Filmsku internacionalnu ekipu čine Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy, Michael Caine i Kenneth Branagh. Film je napisao i režirao Christopher Nolan, koristeći IMAX® i 70mm formate filma kako bi priču doveo na velika kino platna.

Nolanov kreativni tim uključuje i megazvijezdu Travisa Scotta i njegovu pjesmu The Plan koja će se naći na soundtracku novog filma. „Ne mogu to ni objasniti“, nedavno je Scott rekao o filmu. „Vi ga doslovno morate samo gledati. To je totalno ludo.“

Tenet, u distribuciji Blitza, pogledajte u najprestižnijim IMAX i 4D formatima, a ulaznice možete kupiti već danas online ili na blagajnama kina.

Trailer sa naslovnom pjesmom možete pogledati u nastavku.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti