Chris Hemsworth čestitao fanovima: "Extraction" bi mogao postati Netflixov rekorder

ponedjeljak, 04. svibnja 2020.

Prema trenutnim brojkama njegov novi film najveća je filmska premijera ovog streaming servisa

Foto: YouTube

Netflix ima još jedan apsolutni hit, ovaj put filmski!

Najnoviji akcijski film s Chrisom Hemsworthom, Extraction, krajem travnja je stigao na Netflix i zbog odličnih kritika i reakcija gledatelja odmah se počelo pričati o potencijalnom nastavku. Zasad nije poznato hoće li ga zaista i biti, ali je sigurno da ovaj film trenutno drži prvo mjesto filmskih premijera na Netflixu!

Glumac se fanovima obratio na svom Instagramu te zahvalio svima koji su pogledali film jer je zbog njih trenutno broj jedan na svijetu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🙏🙏🙏 EXTRACTION @thesamhargrave @therussobrothers @netflix @netflixfilm

Objavu dijeli Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Netflix je još krajem prošlog tjedna najavio da će Extraction postati najgledanija filmska premijera ikada ako se takva velika gledanost bude nastavila još koji dan. "Extraction je na dobrom putu da postane najveća filmska premijera na Netflixu s oko 90 milijuna kućanstava koja su ga pogledala u prva četiri tjedna. Hvala svima koji su ga pogledali!", stoji na službenom Twitteru Netflixa.

Chris Hemsworth u filmu glumi plaćenika Tylera Rakea koji odlazi u Bangladeš spasiti otetog sina jednog od najvećih gangstera. Ništa neće ići po planu pa će Tyler i njegov štićenik proći pakao ne bi li se oslobodili iz kaosa. Režiju potpisuje Sam Hargrave, a scenarij je napisao Joe Russo koji je s bratom Anthonyjem producirao film.

Extraction je na Netflixu dostupan od 24. travnja.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti