Film "Artemis Fowl" stiže na Disney+

ponedjeljak, 20. travnja 2020.

Novi teaser trailer otkrio je kako će fantastična avantura preskočiti izlazak u kinima i uskoro stići na streaming platformu

Iako je putovanje od početka produkcije do samog završnog djela bilo poprilično krivudavo, Disneyjeva fantastična avantura Artemis Fowl napokon će ugledati svjetlo dana, ali ne u kino dvoranama.

Disney je objavio kako će film premijeru ipak imati na njihovom streaming servisu Disney+, a danas kroz novi teaser znamo i kada će to biti.

Kenneth Branagh napravio je adaptaciju bestesellera Eoina Colfera, a film je originalno trebao izaći 29. svibnja ove godine. S obzirom na to da su sva kina trenutno zatvorena radi pandemije koronavirusa i još se ne zna kada će ponovno biti otvorena, Disney je odlučio ipak počastiti fanove i objaviti film na svojoj platformi.

Film nam donosi priču o 12-godišnjem genijalcu Artemisu Fowlu, koji se nađe usred bitke snage i uma protiv moćne, skrivene rase vila, koje bi mogle biti odgovorne za nestanak njegovog oca.

Ferdia Shaw nalazi se u naslovnoj ulozi, a glumačku postavu zaokružuju Judi Dench, Colin Farrell, Lara McDonnell, Josh Gad, Tamara Smart, Nonso Anozie, Josh McGuire, Nikesh Patel i Adrian Scarborough.

Film će biti dostupan 12. lipnja.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti