John Krasinski opet oduševio svojom YouTube emisijom

utorak, 07. travnja 2020.

Ovaj put Krasinski je iznenadio 9-godišnju djevojčicu i za nju okupio postavu mjuzikla "Hamilton"

Foto: YouTube

Prošli tjedan redatelj, glumac i producent John Krasinski objavio je prvu epizodu svog novog YouTube showa u kojoj je popričao sa Steveom Carrellom čime je iznenadio svoje obožavatelje i one serije U uredu. Druga epizoda ponovno je oduševila gledatelje, ali iz posve drugog razloga!

Some Good News je show napravljen zbog trenutne karantene uzrokovane koronavirusom kojom Krasinski želi nasmijati ljude jednostavnim načinom: prenosi im samo dobre vijesti. Ovaj put u emisiji je razveselio 9-godišnju djevojčicu Aubrey koja ima veliku želju vidjeti mjuzikl Hamilton na Broadwayu što trenutno nije moguće pa joj je Krasinski obećao da će joj to omogućiti kad se trenutna situacija smiri.

Djevojčicu je potom upoznao sa svojom suprugom Emily Blunt koju Aubrey voli zbog uloge Mary Poppins u Povratku Mary Poppins, filmu koji je pogledala kad nije mogla pogledati mjuzikl, a u njemu se u jednoj ulozi pojavljuje kreator mjuzikla Lin-Manuel Miranda. Ubrzo nakon toga javila se ekipa mjuzikla: ako Aubrey ne može otići na mjuzikl, mjuzikl će doći k njoj. Daveed Diggs, Okieriete Onaodowan, Phillipa Soo, Christopher Jackson, Jasmine Cephas Jones, Renée Elise Goldsberry, Jonathan Groff i Javier Muñoz izveli su glazbenu točku Alexander Hamilton i oduševili ne samo Aubrey, već sve!

John Krasinski priznao je kako nije očekivao toliko dobre reakcije na svoju emisiju, te da je iskreno dirnut reakcijama gledatelja. Epizode se objavljuju na tjednoj bazi, a drugu epizodu obavezno pogledajte u nastavku.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >