Leonardo DiCaprio i Robert De Niro u novom filmu Martina Scorseseja

ponedjeljak, 20. siječnja 2020.

"Killers of the Flower Moon" je film koji se temelji na stvarnoj priči o ubijenim Indijancima u rezervatu punom nafte

Foto: PR Photos

Dvojica omiljenih glavnih glumaca Martina Scorseseja napokon će udružiti snage u jednom od njegovih filmova.

Tijekom ovogodišnje dodjele SAG nagrada, na kojima je Robert De Niro dobio nagradu za životno djelo, Leonardo DiCaprio bio je taj koji mu je tu nagradu uručio. Tijekom govora je najavio kako će on i De Niro glumiti u novom Scorsesejevom projektu Killers of the Flower Moon.

Već se prije znalo kako bi DiCaprio trebao glumiti u tom filmu, ali je ovo prva službena potvrda koju smo dobili o glumačkoj ekipi. De Niro i DiCaprio oboje su više puta surađivali sa Scorsesejem, ali individualno. Ovo će biti prvi dugometražni film legendarnog redatelja u kojem će ovaj glumački dvojac udružiti snage.

Film Killers of the Flower Moon temelji se na istoimenoj knjizi Davida Granna iz 2017. godine, koja donosi istinitu priču o ubojstvima u Oklahomi tijekom 20-ih godina prošlog stoljeća, kada je nekoliko Indijanaca iz Osage nacije ubijeno nakon što je ispod njihovog rezervata pronađena nafta. Na rješavanju ubojstava radio je i tek oformljeni tim FBI-ja.

Scorsese planira sa snimanjem filma krenuti već ovog proljeća, a film će raditi prema scenariju Erica Rotha. Datum izlaska još nije poznat.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti