TV Preporuke dana – Nedjelja 8.12.

nedjelja, 08. prosinca 2019.

Nedjeljna večer donosi novu epizodu "Supertalenta" i nekoliko hit filmova

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 8.12.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:10 sati
 

Jamestown, HTV 2 u 21:45 sati
Naseljem kolaju glasine o karti rudnika zlata i šire sumnju i nepovjerenje njegovim stanovnicima. Farlow i Redwick pribjegavaju špijunaži kako bi stali na kraj Jocelyn, a kad zbog svoje nagle naravi James Read upadne u ozbiljnu nevolju, Alice mu pomaže i time ga zadužuje.

FILMOVI

Oko sokolovo, Doma TV u 19:55 sati
Jerry Shaw i Rachel Holloman su dva stranca koje spoji tajanstveni telefonski poziv žene koju nikad nisu upoznali. Prijeteći njihovim životima i obitelji, ona tjera Jerrya i Rachel u niz opasnih situacija koristeći svakodnevnu tehnologiju kako bi pratila i kontrolirala svaki njihov pokret. Kako situacija postaje sve gora, ova dva obična čovjeka postaju dva najtraženija bjegunca u državi koja sada moraju surađivati kako bi otkrili što se uistinu događa.

Sam u kući 4, RTL u 20 sati
Roditelji malog Kevina (Mike Weinberg) rastali su se, a dječakov život s majkom neprestano zagorčava nasilno ponašanje starijeg brata. Savršena prilika za odmor ukaže se Kevinu kad ga otac pozove za Božić u stan svoje djevojke Natalie (Joanna Going). Dječak objeručke prihvati poziv i doživi veliko iznenađenje kad shvati da je Natalien dom čudo moderne tehnologije u kojem se televizorom, paljenjem i gašenjem svjetala, ali i mnogim drugim stvarima može upravljati glasom. Tehnologija će se pokazati vrlo korisnom kad u stan provali dvoje kriminalaca...

Zvjezdani ratovi epizoda II: Klonovi napadaju, RTL 2 u 20 sati
Nepoznata sila donosi nemir i početak rata koje ni Jedi ne mogu zaustaviti. kako bi saznali pozadinu misterija Obi-Wan Kenobi, Padme Amidala i Anakin Skywalker ponovno se nalaze zajedno te će pokušati razriješiti veliku tajnu.

Na teži način, HTV 2 u 20:05 sati
Detektiv John Moss jedan je od najboljih u Odjelu za umorstva njujorške policije. Upravo rješava slučaj serijskog ubojice koji ubija ljude u disco-klubovima i koji je zbog toga dobio nadimak Party Crasher. U trenutku konačnog obračuna, za vrijeme potjere njujorškim ulicama, Moss ispadne iz jurećeg vozila i ubojica mu pobjegne...

Ljubav na engleski način, RTL u 21:55 sati
Pierce Brosnan tumači sveučilišnog profesora koji napokon pronalazi sreću sa savršenom ženom (Salma Hayek). Iako sretno zaljubljeni, ona ga prisili da preispita svoj buran ljubavni život prepun problematičnih odluka kao što je ljubavna afera sa mladom studenticom Misty, i to nakon što je s njezinom polusestrom, također studenticom, bio u vezi nakon koje je ona ostala u drugom stanju.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >