Peta sezona serije "Better Call Saul" stiže u veljači, objavljen teaser

četvrtak, 21. studenog 2019.

Serija starta krajem veljače i to s dvije epizode u dva dana

Foto: Twitter

Godinu i pol nakon premijere četvrte sezone stiže nam peta!

Better Call Saul je spin-off po mnogima jedne od najboljih serija svih vremena Breaking Bad i u svoje dosadašnje četiri sezone apsolutno je oduševio gledatelje. Četvrta sezona završila je u listopadu 2018. godine tako da su fanovi dugo čekali nastavak serije koji uskoro stiže, a AMC nas je uz datum premijere počastio kratkim teaserom.

U novoj sezoni lik Boba Odenkirka Jimmy McGill spreman je u potpunosti postati Saul Goodman. Podsjetimo, prošla sezona je završila tako što se Jimmy razotkrio pred Kim (Rhea Seehorn) i krenuo je mijenjati ime svoje prakse iz Jimmy u Saul. Kad je serija tek bila počela svi su očekivali da ćemo gledati mutnog odvjetnika Saula na kakvog smo navikli u Breaking Bad, ali na kraju je ispalo da se njegov alias gradio kroz pune četiri sezone u kojima smo saznali zašto je Saul takav kakav jest.

Better Call Saul bila je nominirana za 3 Zlatna globusa (odnosno Odenkirk za svoju ulogu Jimmyja), a osvojila je 20-ak različitih nagrada. Jedan od tvoraca serije Peter Gould još je krajem četvrte sezone rekao da se sve više bližimo kraju serije, no zasad je sigurno da peta sezona neće biti posljednja tako da još svakako očekujemo (barem) šestu sezonu. Uz Odenkirka i Seahorn glume Michael Mando, Jonathan Banks i Giancarlo Esposito.

Peta sezona serije Better Call Saul premijerno počinje 23. i 24. veljače sljedeće godine jer će dva dana zaredom biti prikazane prve dvije epizode.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti