HBO Max priprema specijal "Prijatelja"

četvrtak, 14. studenog 2019.

Dogovor još nije blizu sklapanja, ali ako pregovori uspiju u specijalu će se naći omiljena glumačka ekipa i autori serije

Foto: YouTube

Jeste li za ponovno okupljanje Prijatelja?

The Hollywood Reporter je iz pouzdanih izvora donio vijest da su originalni članovi serije Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer u pregovorima da se ponovno okupe u specijalu u kojem bi se našli i kreatori serije David Crane i Marta Kauffman. Trenutno nema informacija o tome kako bi specijal izgledao, navodno će glumci i autori podijeliti zanimljivosti sa snimanja, pričati o omiljenim uspomenama iz serije i slično.

Kauffman je prije dva mjeseca odlučno odbila ideju reboota serije ili snimanja nastavka tako da se ne morate nadati nikakvoj novoj epizodi, a prijatelji su također rekli da je serija završila s desetom sezonom. Jennifer Aniston nedavno je otkrila i zašto nismo dobili filmsku inačicu nakon završetka serije: "Producenti zbilja nisu htjeli film i nisu nam dali da ga napravimo. Mi smo bili spremni jer su fanovi zbilja željeli film."

Iako nećemo dobiti nastavak serije, o svojevrsnom specijalu se nagađa već neko vrijeme jer je Aniston na nedavnom gostovanju kod Ellen DeGeneres natuknula da možemo očekivati nešto vezano s Prijateljima.

Vijest dolazi nakon što je HBO Max prije četiri mjeseca otkupio streaming prava na seriju od Netflixa tako da će se serija Prijatelji na novom streaming servisu naći u svibnju 2020. godine.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti