Pixarov "Soul" u prvom traileru postavlja pitanja života i smrti

petak, 08. studenog 2019.

Stigao je teaser trailer za najnoviji Pixarov animirani film, koji će postaviti neka velika pitanja

Iako svoje dane većinom provodi vodeći Pixar, Pete Docter ipak nađe vremena napraviti i pokoji film.

Njegov najnoviji uradak, film imena Soul, predstavio se prvim trailerom koji nam otkriva velika pitanja, istražuje život (i smrt) i općenito pomiče granice vlastitih uvjerenja na originalne i zanimljive načine.

Soul donosi priču o Joeu Gardeneru (Jamie Foxx), učitelju i voditelju školskog glazbenog sastava koji je oduvijek potajno sanjao da će postati profesionalni jazz svirač. Međutim, kada mu se napokon za to pruži prilika, dogodi mu se nešto nevjerojatno: njegova duša se nekako nađe na mjestu koje se zove Ti Seminar (You Seminar), gdje se duše educiraju i formiraju prije nego se dodijele ljudima.

Tamo Joe upoznaje 22 (Tina Fey), koja već duže vrijeme promatra Zemlju te je zaključila kako je to zapravo grozno mjesto. No, pristane pomoći Joeu da se tamo vrati.

Ahmir "Questlove" Thompson, Phylicia Rashad i Daveed Diggs popunjavaju glasovnu glumačku ekipu, za glazbu su zaduženi oskarovci Trent Reznor i Atticus Ross, dok jazz melodije dolaze od Jona Batiste, vođe sastava iz showa The Late Night Show With Stephen Colbert.

Soul u kina stiže 19. lipnja 2020. godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti