Jared Padalecki postaje novi Walker, teksaški rendžer

utorak, 24. rujna 2019.

Na male ekrane uskoro stiže reboot serije "Walker, tesaški rendžer", a Padalecki preuzima ulogu od Chucka Norrisa

Nakon mnogobrojnih godina provedenih u lovu na demone i u borbi s duhovima, zvijezda serije Supernatural Jared Padalecki spreman je za novi izazov: preuzeti kaubojske čizme Chucka Norrisa u rebootu akcijske serije iz devedesetih - Walker, teksaški rendžer.

Ana Fricke donosi novu verziju serije, u kojoj će Padalecki biti Cordell Walker, čovjek koji se vraća svojoj obitelji dok istražuje zločine u najelitnijoj jedinici u državi.

Udovac i samohrani otac dvoje djece vraća se u Austin nakon što je posljednje dvije godine bio na tajnom zadatku na iznimno bitnom zadatku. Tamo otkriva kako ga čeka neočekivano puno posla.

Walker i njegova partnerica - jedna od rijetkih žena u povijesti teksaških rendžera - su junaci modernog doba kakve naš svijet treba, prate svoj vlastiti moralni kodeks kako bi se borili za ono što je ispravno, bez obzira na pravila.

Serija još nema svoju matičnu kuću, ali se pretpostavlja da će ju preuzeti CW, na kojem se trenutno prikazuje i Supernatural. Datum izlaska još nije poznat, ali sve detalje očekujemo uskoro.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti