Paramount radi reboot filma "Čovjek bez lica"

srijeda, 11. rujna 2019.

John Travolta i Nicolas Cage bili su glavne zvijezde originalnog akcijskog trilera iz 1997. godine

Foto: YouTube

Studio Paramount odlučio je koji će sljedeći reboot raditi: odluka je pala na odličan akcijski triler Čovjek bez lica iz 1997. godine u kojem su glavne uloge ostvarili odlični John Travolta i Nicolas Cage.

Projekt je u ranoj fazi razvoja tako da se zasad samo zna da je za scenarij zadužen Oren Uziel (22 Jump Street, The Cloverfield Paradox, Sonic the Hedgehog), a za produkciju Neal Moritz (franšiza Brzi i žestoki). Producent originalnog filma David Permut na projektu će raditi kao izvršni producent. Nije poznato tko bi mogao režirati film niti tko će se naći u glavnim ulogama.

Čovjek bez lica osvojio je 1997. godine i kritiku i publiku. Kritičari su nahvalili vrhunske glumačke izvedbe Travolte i Cagea, odlične akcijske scene, glazbu Johna Powella, humor, režiju Johna Wooa, a uz budžet od oko 80 milijuna dolara zaradio je skoro 246 milijuna diljem svijeta i 11. je po zaradi u kinima te 1997. godine. Scenarij su napisali Mike Werb i Michael Colleary.

Travolta i Cage zaigrali su FBI agenta Seana Archera i terorista Castora Troya, zaklete neprijatelje, pogotovo nakon što Troy ubije Archerovog malenog sina. Šest godina kasnije ukaže se vrijeme za osvetu i to na vrlo neobičan način. U ostalim ulogama su bili Joan Allen, Gina Gershon i Alessadro Nivola.

Prisjetite se ovog akcijskog trilera uz originalni trailer!

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >