TV Preporuke dana – Nedjelja 8.9.

nedjelja, 08. rujna 2019.

Pogledajte premijeru serije "Drugo ime ljubavi" ili neki od hit filmova

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 8.9.

SERIJE / EMISIJE

Drugo ime ljubavi, Nova TV u 20:15 sati
U malom mjestu na moru skromno živi mlada Lola, koja brine za bolesnu bogatašicu Mariju, čiji sin Saša se nakon deset godina vraća, kako bi bio uz bolesnu majku. Igor, osuđivani kriminalac i Lolin nevjenčani suprug, koji je na služenju kazne u zatvoru, planira opljačkati Mariju i vrši pritisak na Lolu da mu pomogne. Ona, unatoč emotivnom pritisku zbog izgubljenog sina, za čiji mogući pronalazak bi im novac dobro došao, odbija Igorov plan.

Nijanse plave, HTV 3 u 22 sata
Harlee Santos (Jennifer Lopez) poduzima drastične mjere da bi prikrila ubojstvo svoga bivšeg dečka, zlostavljača Miguela. Poručnik Matt Wozniak nagodi se s agentom FBI-a Robertom Stahlom da bi sebe i tim spasio od zatvora, no uskoro otkriva da ga je Stahl doveo u nemoguću zamku. Tim se nosi s posljedicama neuspjele pljačke. Tess se muči da zataji svoju bolnu prostrijelnu ranu.

Igre moći, HTV 2 u 22:25 sati
Nakon što zaraćene pobunjeničke skupine zaprijete pomoći u hrani u Somaliji te otmu američkog humanitarnog radnika, Elizabeth nevoljko počinje razmišljati o tome da se za pomoć obrati zloglasnom ruskom trgovcu oružjem. Henry ne može vjerovati da je maknut sa slučaja vjerskoga kulta. Alison i Stevie čekaju obavijest o tome jesu li primljene na fakultet.

FILMOVI

X-Men: Posljednja fronta, RTL 2 u 19:55 sati
Prošlo je nekoliko mjeseci otkako su mutanti zaustavili Williama Strykera, ali su to platili gubitkom Jean Gray (Famke Janssen), s čime se Scott (James Marsden) nikako ne može pomiriti. Odlazi na mjesto na kojem ju je izgubio i ona se pojavi pred njim. Sukobi ljudi i mutanata, koji dosežu kritičnu točku, mogli bi uskoro prestati jer su znanstvenici otkrili zbog čega mutanti uopće mutiraju. To otvara put proizvodnji "lijeka" za mutaciju, što X-Mene zgražava…

Drugo stanje Bridget Jones, RTL u 21:10 sati
Nakon prekida s Darcyjem, Bridgetin "sretni do kraja života" plan nije baš krenuo kako treba. Ponovo sama u četrdesetima, odlučuje se fokusirati na svoj posao producentice lokalnih vijesti, okružena starim prijateljima. Konačno, Bridget drži sve pod kontrolom. Šta može krenuti naopako?

Indiana Jones: Otimači izgubljenog kovčega, Doma TV u 21:30 sati
Glasovitog arheologa i stručnjaka za okultno dr. Indianu Jones (Harrison Ford) angažirala je američka vlada da pronađe Zavjetni kovčeg za koji se vjeruje da i dalje sadrži Deset Božjih zapovijedi. Nažalost, neprijateljski agenti također žele pronaći kovčeg kako bi zagospodarili svijetom, a Indy i njegova stara ljubav Marion (Karen Allen) prisiljeni su upustiti se u uzbudljivu pustolovinu, od mračnih džungli Južne Amerike do užurbanih tržnica Kaira kako bi se prvi domogli kovčega i spasili svijet.

Kralj Arthur: Legenda o maču, Nova TV u 22:20 sati
Kada Arthurov otac bude ubijen, Vortigern, Arthurov stric, preuzme njegovu krunu. Izgubivši nasljeđe, Arthur se nađe u mračnim ulicama grada. Ali, kada izvuče mač iz kamena, njegov se život u potpunosti promijeni te je prisiljen saznati istinu o svome porijeklu…sviđalo se to njemu ili ne.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti