Wesley Snipes u nastavku komedije "Princ otkriva Ameriku"

četvrtak, 08. kolovoza 2019.

Nastavak kultne komedije iz 1988. godine okuplja poznate glumce uz glavnu zvijezdu Eddieja Murphyja

Foto: YouTube

Wesley Snipes pojavit će se u nastavku kultne komedije Princ otkriva Ameriku u ulozi afričkog generala.

Glavna zvijezda klasika iz 1988. godine bio je Eddie Murphy kojem taj film ostaje kao jedan od najboljih u karijeri, a glumio je šarmantnog afričkog princa Akeema koji je doputovao u New York kako bi izbjegao dogovoreni brak i pronašao ženu koja će ga voljeti zbog njega samog, a ne zbog njegovog bogatstva. Arsenio Hall glumio je njegovog najboljeg prijatelja Semmija, a James Earl Jones njegovog oca. Komedija je ispala veliki hit i zaradila je skoro 300 milijuna dolara u cijelom svijetu.

U nastavku princ Akeem treba postati kralj izmišljene zemlje Zamunda kad otkrije da u SAD-u ima sina za kojeg nije ni znao. Jedna od posljednjih želja zadnjeg kralja bila je da njegov unuk postane okrunjeni princ pa tako Akeem i Semmi ponovno odlaze u Ameriku. Murphy, Hall i Jones repriziraju svoje uloge. Wesley Snipes jedno je od novih pojačanja u filmu te će glumiti afričkog generala Izzija, Kiki Layne je dobila ulogu Akeemove kćeri, a u pregovorima za ulogu navodno je i Leslie Jones.

Projekt se nalazi pod nazivom Coming 2 America i u planu je već nekoliko godina, a Paramount je za film pripremio 18. prosinca 2020. kao datum premijere.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti