Radi se reboot popularne komedije "Gle tko to govori"

četvrtak, 11. srpnja 2019.

Glavna zvijezda je 1989. bila beba kojoj gledatelji čuju misli (Bruce Willis), a glumili su John Travolta i Kirstie Alley

Foto: YouTube

Screen Gems, jedna od Sonyjevih podružnica, donijet će nam reboot kultnog filma, a riječ je o romantičnoj komediji Gle tko to govori za koju je već odabran redatelj i scenarist Jeremy Garelick.

Film Gle tko to govori je prije točno 30 godina ostvario odličan uspjeh zbog čega su snimljena dva nastavka, a u glavnim ulogama su bile tada velike zvijezde John Travolta i Kirstie Alley s tim da je glas simpatičnoj bebi / djetetu Mikeyu posudio Bruce Willis.

Nakon velikog uspjeha u kinima u kojima je zaradio skoro 300 milijuna dolara (napravljen je sa sitnih 7,5 milijuna) uslijedio je nastavak 1990. godine. Gle tko to govori 2 je u ekipu uključio Mikeyevu sestru Julie (glas joj je posudila Roseanne Barr) s kojom je mali Mikey vodio bitke, a bilo je tu još zanimljivih beba. 1993. godine je uslijedio manje uspješan film Gle tko to govori 3 u kojem je već dobro poznata ekipa nabavila dva psa.

Originalni film je režirala Amy Heckerling koja je za njega napisala scenarij, a radnja je pratila novu samohranu majku Mollie (Alley) koja je u potrazi za savršenim ocem svoje bebe. I dok ona razmišlja o nekoliko opcija mali Mikey nije oduševljen izborom osim vozačem taksija Jamesom (Travolta) kojeg Mollie ne može smisliti. Nažalost, Mollie ne zna Mikeyeva razmišljanja koje mi gledatelji čujemo, a on zna da je James idealan odabir za nju.

Garelick je o filmu ovako rekao: "Uzbudljivi dio ovoga je to što imam četvero djece koja isto mogu gledati ovaj film i tako mogu s njima podijeliti način na koji smo ih supruga i ja doživjeli kad su bili mali... Ovo je jako veliki izazov jer je to bio zaista dobar film, Travolta i Alley su imali odličnu kemiju i Heckerling je napisala odličan scenarij. Tako da smo sad u ranoj fazi da uopće shvatimo kakva bi bila moderna verzija ove priče."

Trenutno nije poznato tko bi mogao glumiti u novoj verziji, ali studio navodno planira što različitiju glumačku postavu kao što je to bio slučaj s Garelickovom komedijom Gospodar vjenčanja.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >