Omiljena Disneyeva negativka se vratila u traileru za nastavak "Gospodarice zla"

srijeda, 10. srpnja 2019.

Angelina Jolie je Zlurada u filmu "Maleficent: Mistress of Evil", nastavku avanture iz 2014.

Foto: YouTube

Prošlo je skoro dva mjeseca od prvog teasera za novi Disneyev film o poznatoj negativki Zluradi koju je utjelovila Angelina Jolie, a jučer je predstavljen pravi trailer koji otkriva više pojedinosti o radnji.

Radnja filma Maleficent: Mistress of Evil smještena je nekoliko godina nakon događaja iz Gospodarice zla. Odnos između Aurore i Zlurade, iako pun ljubavi, postaje sve kompliciraniji jer ljudi još uvijek mrze vile. Bliži se Aurorino vjenčanje s princem Filipom s kojim će se ujediniti dva kraljevstva, ali nova nevolja je na vidiku koja bi mogla razdvojiti Zluradu i Autoru. Stvarat će se novi savezi i upoznat ćemo nova magična bića, a trailer donosi i Michelle Pfeiffer u ulozi kraljice Ingrith koja želi vratiti pravo na to što je Aurorina skrbnica: "Napravila si veličanstven posao, iako protiv tvoje naravi, kako bi podignula ovo dijete. Sad je vrijeme da osjeti ljubav svoje prave majke", kaže Zluradi koju smatra velikom prijetnjom.

Sam Riley, Juno Temple, Imelda Staunton i Lesley Manville pojavljuju se i u nastavku, a uz Pfeiffer nova lica su Ed Skrein, Chiwetel Ejiofor i Harris Dickinson koji je zamijenio Brentona Thwaitesa u ulozi princa Filipa iz prvog filma. Režiju potpisuje Joachim Rønning, a scenarij Micah Fitzerman-Blue, Noah Harpster i Linda Woolverton.

Gospodarica zla nam je prije pet godina donijela priču o uspavanoj ljepotice iz perspektive glavne negativke kada smo saznali prave razloge zašto je proklela princezu Autoru. Film je bio veliki hit u kinima u kojim je zaradio preko 750 milijuna dolara u cijelom svijetu.

Maleficent: Mistress of Evil u kinima očekujemo oko 18. listopada ove godine.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti