Rat za slobodu se nastavlja u novoj najavi za drugi dio Snyderovog "Rebel Moon"

utorak, 19. ožujka 2024.

"The Scargiver" stiže četiri mjeseca nakon napetog završetka prvog dijela, "A Child of Fire"

Foto: YouTube

Nakon teasera objavljenog krajem prošle godine, Netflix je objavio prvi službeni trailer za Rebel Moon – Part Two: The Scargiver koji donosi još detalja o radnji.

U hrvatskom prijevodu Rebel Moon, drugi dio: Zadavateljica ožiljaka riječ je o drugom dijelu svemirske epske avanture Zacka Snydera koja se nastavlja na Rebel Moon – Part One: A Child of Fire (Rebel Moon, prvi dio: Dijete vatre) i na streamingu će se naći četiri mjeseca nakon napetog finala prvog filma. Snyder, koji je napisao scenarij i režirao oba filma, nedavno je potvrdio kako se nada da će u jednom trenutku napraviti i treći film, a do tada nas očekuje strip, podcast i photo book.

Što se tiče službenog opisa radnje, Kora (Sofia Boutella) nastavlja svoju avanturu s preživjelim ratnicima koji se pripremaju da će trebati žrtvovati – sve, u borbi s hrabrim ljudima Veldta kako bi obranili nekad mirno selo. Borba je na vrhuncu, a svi oni moraju se suočiti s vlastitom prošlosti koja će im otkriti (nama također) zašto se zaista bore. Svi će pokušati ugušiti pobunu, ali tijekom toga bit će stvorene neraskidive veze, doći će novi junaci, stvorit će se legende.

Uz Snydera scenarij drugog dijela napisali su Shay Hatten i Kurt Johnstad s tim da je potonji potvrdio kako od oba dijela postoje extended cut: „Još se mnogo toga ima za reći o priči. Mnogo je još toga što se nije moglo prikazati o Jimmyju, vidjet ćete još Kore i Motherworlda. ... Dulje verzije svakako imaju puno više mitologije i objašnjenja za Motherworld i njihove namjere, te što pobunu čeka. Nije bilo dovoljno vremena za to, jedan film trajao bi 4 sata i bio bi PG-13“, rekao je Johnstad iako se još ne zna kad bi produljene verzije mogle ugledati svjetlo dana.

Rebel Moon, drugi dio: Zadavateljica ožiljaka na Netflix stiže za točno mjesec dana, 19. travnja. Uz Boutellu glume Djimon Hounsou, Ed Skrein, Michiel Huisman, Doona Bae i Anthony Hopkins.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti