mario1505 @ 18.1.2016. 20:48
Posljedna emisija u kojoj je gostovao bivsi premijer Milanovic je bila sramotna. Kada ce vise maknuti Stankovica i njegovu emisiju? Takvo izivljavanje jednog neznalice i loseg novinara nad gostom ( pa makar bio taj gost jedan Zoran Milanovic) je sramota novinarstva i HRT-a. Ajde brate Aco, šaraj malo!!!!!
marlonbrando @ 19.1.2016. 0:18
#StankovićOut
Jednostavno previše ega, moraliziranja, forsiranja, deranja, urlanja, prepucavanja... Gdje je stari Aco?
roberta agutic @ 24.4.2016. 12:59
Ako nešta na HRT gledam to je NU2 .
zločesti zeko @ 4.12.2016. 11:23
Najveće stranje i shit od emisije. Prgavi voditelj Aco Mutavi je još od davnih dana trebao dobiti otkaz na HRT-u.
bearfoot @ 28.10.2018. 13:48
Musić danas kod Stankovića...iako mislim da voditelj neće izvući ništa posebno zanimljivo iz gosta, kao i obično...postaje mi jasno da Stanković opstaje na hrt jer je bezopasan, nitko ga se ne boji i nitko više ne očekuje ništa od njega...glumi opasnog novinarčinu i, kao, izrešetat će on i razotkriti goste svojim pitanjima i znanjem o materiji, a kad tamo kurac....zadnji gost neki dan, Milanović, to mi je i potvrdio...
jeremiah @ 13.10.2019. 23:52
Pedesetosmi put jedni te isti likovi samo uvijek malo stariji, naravno. Al ne i pametniji i mudriji. Čast iznimkama. Rotacija i samo rotacija. Pa ko te više drži. Emisija već odavno prožvakanog formata. Ak ga gledanost drži, onda nek sve ide u pm. Kad nema koga zvat,sam zvrcne Milanovića, Bandića,Pupovca i njima slične po peti put ili iz prašnjavog zapećka iščupa nekog marginalnog aktivista iz “regiona” da nam soli pamet.Oni bi mogli svake nedjelje satima lamentirat i preseravat se do besvijesti ,a ak treba i ko misionari osvještavati nas maloumnike i ukazivati nam na pravi put,jer jebi ga plodno smo tlo.Dok razmišljati svojim tikvama je grijeh.Pravi uzori polupismenim debilima.Tresem se od iščekivanja kakve će umotvorine izletjeti iz njihovih ralja. Još sve to začinjeno samodopadnim, narcisoidnim,bolesno antipatičnim piskaralom kao točka na i.Jel on ikad pogleda koju od svojih emisija? On će nekog razmontirat, moš mislit. Usrali se u gaće. Iz istog su razloga u emisiji kao i on. Samopromocija. Veliku većinu boli kurac za neke više interese. Zar to uopće postoji?S obzirom na način vođenja,emisija se mogla zvat i Nedjeljom u sudnici s Acom. Kak je išla ona uvodna pjesmica srpske emisije u dječjem programu 80ih “Aca je uvek Aca, od napred i od natraške, Aca je uvek Aca, za strance i za naške”. A da,zaboravio Vjetar u kosi. Zanimljivo ko i parenje kornjača. A pretplata kolko ono,80kn.U ovoj našoj,moralno i materijalno devastiranoj zemlji još uvijek ni r od razuma na obzoru.Sve što je bilo dobro sjebali smo,a ono što je moglo biti teško da će ikad više. Dovoljno je na trenutak poslušati neke od tih spodoba pa da čovjek postane svjestan u kakav smo mulj zaglibili. Jedino mi žao onih koji su svojim životima i zdravljem platili ovo naše “blagostanje”. Mi ostali ipak imamo izbor.Stvarno smo Afrika
samuraj @ 15.10.2019. 12:32
Ja se pitam tko više uopće gleda ovu emisiju osim eventualno obitelji, prijatelja ili neprijatelja gostiju. Znači emisija je izgubila svaki kredibilitet, Stanković je potpuno propao kao novinar, iako mi nikada nije bio simpatičan mora se priznati da je nekad i bilo nešto od njega. Sve je to skupa možda i razumljivo jer emisija jednostavno pre dugo traje, ako se ne varam 20 godina. Predugo je to, ljudi su se zasitili, a i za Stankovića je bolje da se ta emisija raspusti i da se primi nečeg novog ako želi spasiti svoj novinarski ugled kojega je srozao.
seronja @ 24.5.2020. 17:45
Napokon neki pametan gost.
vesna0210 @ 1.1.2022. 16:25
Poštovani, molim Vas da u TV programu napišete tko je gost emisije (kao npr. za "5.com s Danielom").
noclass @ 2.1.2022. 11:52
@vesna0210
Imaš na TXT-u i ako se ne varam danas je gost Goran Navojec.
exooos @ 30.10.2022. 10:26
I eto nas 10 godina kasnije od prvog komentara kako Stanković "predugo" traje. @bearfoot daj nam pojasni
zdravko naletilić @ 2.4.2023. 14:42
......goran navojec.....iz paštete iskače......njegove reklame su kontraproduktivne....užas....ali ..očito se neke (i)...pale...
zdravko naletilić @ 2.4.2023. 14:44
...Stankoviću ...piše li se zadaća SA RUKOM...ili pak RUKOM:::::???
jeremiah @ 12.11.2023. 18:21
Podsjetnik za one kojima još uvijek nije sjelo. Pa čiji lobi drma tim mastodontom zvanim hateve? Mi njima pretplatu,a oni nama stankovića,trbovićku i sl. Kolko ih je ono na našim plećima?Triipoliljade. Ćeli ko da je neko srce iščupo kad se raspala juga. Jaja bi si odgrizo kad ga je balašević odjebo s obzirom da je odrastao i zaljubljivao se uz njegove stihove. Pa šta. I ja sam kao i mnogi drugi i opet ću reći:"jebala te više jugoslavija da te jebala i tebe i tebi slične". Ne treba mi podsjetnik na taj utopijski gemišt. Valjda je i vrapcima na grani jasno da s obzirom na ljudsku prirodu nema niti će biti ikakvog multinacionalnog,multietničkog,multikulturalnog niti multireligijskog bratstva i jedinstva.Čovjek zbog svoje autodestruktivne prirode kroči sigurno prema svom brzom kraju. Ionako smo samo prolaznici na ovoj planeti. Čestica prašine,ništa. A ti pozoveš, ne znam po koji put zgužvanog belogrlića da ga pitaš što misli o hrvatskim političarima. Pa kog boli kurac za to.
Daleko je to od branka kockice i"u svetu postoji jedno carstvo...",više je to borino "pogledaj dom svoj anđele..."
argus @ 2.6.2024. 14:15
Pogledao komentare. Mnogi Acu otpisali prije više od desetljeća. Ono - već predugo ide, dosadan je, sve je već rekao, vređa goste....
Nije čudo da je pao u depru:)
Ali Aco još uvijek ide dalje i još uvijek uspjeva naći zanimljive goste i ima što za reći. Meni je koji puta bilo dosadno ili nisam bio zdovoljan sa prezentacijom. Vrlo često se nisam slagao sa iznesenim mišljenjima. Kako vele - još se nije radio koji je svakom ugodio ;).
Samo ti Aco tjeraj dalje, tema i gostiju uvijek ima, a ti ih znaš prezentirati!
Kad mi bude dosadno lako okrenem na drugi program;)
svrljozvrljo @ 9.2.2025. 14:17
Nema, ali nema emisije di stvar ne ode u Beograd ??!! nema nijednog drugog vrijedno spomena grad
...nek ode doma u Beograd, več jedanput.