dubravka lesnik @ 7.12.2014. 14:42
Mamićje kralj hrvatskog nogometa,kupuje kafice određenim vođama nk dinama kako bi suzbio navijačke male skupine koje skandiraju Mamiću cig....odlazi iz svetinje
marko lesnik @ 7.12.2014. 14:55
mogu li ja dobit discoteku gopodine mamič,također ću dolaziti na sva gostovanja i domače utakmice te suzbijat skupine koje skandiraju protiv Vas.. Unaprijed hvala Marko Lesnik
fox89 @ 8.12.2014. 18:06
Jučer se ono nepoštovanje i gledanje na Zdravkeca ko na neravnopravnog sugovornika Stankoviću debelo obilo o glavu. Ovaj je doslovno pomeo pod s njim, a Stanković ne znam dal je stvarno postao toliko glup ili se to samo jučer pravio :D
Inače, ne podnosim ni jednog ni drugog, ali jučer je Stanković ispao najveća pi**a do sad, a začudo Mamić ostao donekle miran.Miran u smislu da je bilo kog od nas na onaj način provocirao da bi svatko poludio 
A spominjanje bakica je bilo nekorektno, pogotovo ako znamo od kakvog harača i monopola on prima plaću...
Uglavnom, spodoba porazila spodobu 
nevena anđelić @ 14.12.2014. 15:11
Za Markovinu čista desetka. Uz takve ljude sam
bearfoot @ 15.12.2014. 8:37
ima li nade za Hrvatsku?slučajući ovog čovjeka,ima...istina, treba više ovakvih ljudi, ali s političkim ambicijama, iako u Hrvatskoj razum, čovjekoljublje i domoljublje ne idu ruku pod ruku s političkim angažmanom...ovakvi ljudi su nam jedina šansa, nikakve udruge u ime tamo neke obitelji, nikakve šumske "vrste", nikakav bog neće spasiti hrvatsku niti hrvatski narod od izumiranja, samo ovakvi ljudi zdravog razuma....
ramadan ramadanovski @ 1.2.2015. 13:30
...da smo polupismen narod..vidi se iz raznih pogleda , počevši od komentara upućenih Stankoviću ,kojega strahovito cjenim jer pokušava probuditi uspavani narod svojim novinarskim provokacijama sugovornika...ili ćemo shvatiti bit emisije ..ili ostajemo u stoljeću sedmom...!
aya @ 1.2.2015. 14:10
Da smo polupismen narod, to je točno. Dovoljno je pročitati tvoj post. -ije i -je se uči u osnovnoj školi.
ramadan ramadanovski @ 15.2.2015. 9:55
ayas@ možda i radim gramatičke greška ali ne čitam bahato drugima lekcije na tuđim stranicama...to je ta nekultura i nepismenost...
bearfoot @ 15.2.2015. 11:57
ne samo što si nepismen, ti si i glup...pa ti si ogledni primjer hrvatskog prokletstva....ako si i ti to tek sad shvatio, dobrodošao u društvo članova foruma...
senna @ 1.3.2015. 14:28
Tako rade Hrvati iz BiH.Vrijedni,stručni ,pametni i vrlo odgovorni .Svaka čast na moralnosti i etici jer na koncu viste doktor i to vrhunski,kao mnogi iz Bosne
bearfoot @ 2.3.2015. 10:07
vrijedni, stručni, pametni, odgovorni, moralni, etični, vrhunski----------BOSNA i HRVATI
da je moguće uobličiti ovo u neku fizikalnu silu raspalo bi sa samo tkivo svemira, nuklearne sile bi popucale kao paučina
zato...živjeli bosanski hrvati, naročito pametni, oni su spas za bosnu a bogme i za spas za hrvatsku...što više bosanaca, ups, bosanskih hrvata kod nas i bit će i nama, hrvatskim medvjedima, lakše....
damir jakopčić @ 15.3.2015. 13:19
poštovani
kako tumačite da u zadnjih 10 godina troškovi porastu 86% a odnod kune i eura ostane isti
LP
bearfoot @ 15.3.2015. 14:43
iz tvog pitanja iščitava se da znaš i odgovor??
alexije @ 12.4.2015. 9:09
današnja emisija je u službi preispitivanja glogyjeve mirovine.
manuel robbery @ 12.4.2015. 12:25
Za mene je ovaj umro tog dana kada je promovirao Grišu.
yuma @ 19.7.2015. 14:49
Emisija s Vedranom Rudan i dva gosta/novinara... Pala mi je u očima; nedosljedna je, a dosljednost je prva potrebna osobina za javnu osobu poput nje. Bez dosljednosti ona je provizorno laprdalo.
Teme su bile nasilje nad ženama, rodna diskriminacija i sve oko toga. Ispala je licemjerna i nepotpuna, dok u jednom trenu tvrdi jedno, već u drugom gubi sve argumente ili se ispostavi da je par intervjua pričala nešto drugo; sto je u tom trenutku zvučalo ispravno i bombastično. ..
mirjana vasiljev @ 3.1.2016. 13:52
meni je odlicna i nadam se da ce dugo trajati jer upoznamo ustvari cujemo stvari za koje nebi znali anama obicnim ljudima je interesantno , jer se mnogi samo predstavljaju u odlicnim izdanjima '???????
dariomagas @ 18.1.2016. 19:50
Postovani gospodine,
rado bi nasstupio u Vasoj emisiji. Blo bi dobro da se upoznamo,
a Vi onda odlucite dali ce te me pozvati u Vasu emisiju.
Svaki dan me mozete kontaktirati od 12 sati, na:
[email protected]
099-849 01 82