doom @ 10.9.2010. 19:00
Zbilja?!? Ja se bojim da će me ta maloumnost i glupoća zarazit. Ti samo gledaj i riskiraj. A ne zna se tko su veći idioti, oni koji to snimaju ili oni sa druge strane. Ja ne dopuštam da me se šopa nepostojećim skandalima o nepostojećim zvijezdama, tenk ju veri mač!
bozoli
nemozes nikome reci da je idiot ako to pogleda malo sam pogledal tvoju top listu pa bi se to moglo i za tebe reci za neke stvari tak da ......o ukusima se neraspravlja previse ...a ja se dam okladiti da si ih dosta gledala al nezelis priznati isto kak i ljudi koji se frajerisu da neslusaju cajke a imaju doma sve moguce pevaljke i slusaju potajice jer nezele ispasti ............!!!!!tak da...
akasha @ 10.9.2010. 19:41
Ja slušam i cajke i pevaljke, uz sve ostalo, al' ne čiste, već neki rock-mix! :)))) i to ne u privatnosti doma svog, nego baš kad želim ekipu i svoje najmilije oko sebe osramotit u javnosti. Tada je najslađe. Pusti mi da svira Vuco i Živo Blato, pusti mi Gorana Bareta kao HaliGaliHalida i eto elementarne nepogode u mome umu :))) Negdi sam nabavil i nekog nizozemskog DJ-a koji je oduševljen balkanskom glazbom pa je to uklopio u svoj zvuk. Mislim da se zove Shantel... a album Disko Partizani... yep... to je ujedno i najveselija pjesma na albumu :))... uz ovoliko glazbenih identiteta, ne gine mi Vrapče.
senilno_magare
Ma ne, kakvo Vrapče. Treba ti samo jedna čvrsta ženska ruka
franz @ 11.9.2010. 17:59
Ma ne, kakvo Vrapče. Treba ti samo jedna čvrsta ženska ruka 
Akasha
... UPS Akascha voliš Igračkice !! :)
hočemo se igrati zajedno?
........................................
akasha @ 11.9.2010. 19:13
I'm not into leather... although I do like my women as violent and as loud as possible... so when people want to beat my ass, I always know that she'll be there watchin my back... with a knife in her hand and a psycho look in her beautiful blood-red eyes. Hell yeah! I'm definitely marryin' a Mexican girl!
senilno_magare

Magare, ti si definitvno najfunnyji na forumu.
(PS. Ne brini, nisam ono gore sebe nacrtala, niisam ja plavuša u koži)
jua @ 19.3.2011. 23:22
Ako vam treba humora i komedije....samo pogledajte Red Carpet.....Ljudi toliko blesavi da se idu samovoljno javno ponižavat......f**kin' urnebes.......R-tards........Da ja to moram vodit bi se propucala u glavu.....
entina @ 19.3.2011. 23:29
Slažem se. Kad god gledam ovo sr.... uvijek mi se čini da je kraj sve bliže. Kraj svijeta! Voditeljski dvojac mi je turboiritantan. Ma ne volim novu tv nikako!
gavran123 @ 9.12.2012. 20:23
da maknu onog kepeca Delalea i 40% smeća kao npr intervjui sa Lambašinim prvim dečkom i sl. bila bi odlična emisija!
gavran123 @ 9.12.2012. 20:25
da maknu onog kepeca Delalea i 40% najnižeg mogućeg žutila bila bi ok emisija!!!
da maknu onog kepeca Delalea i 40% najnižeg mogućeg žutila bila bi ok emisija!!!
lordadamko @ 10.12.2012. 10:37
znaci gavrane da promjene emisiju jedno 80% bila bi ok...pa mislim da ima mnogo glupih serija/emisija koje bi trebale puno manje da bi bile ok
al posto nikad nisam pogledo ovu emisiju u cijelosti suzdrzat cu se daljnjih komentara...