gor @ 22.9.2008. 0:02
Dobro ili loše, pitanje je sad. Nek kaže tko ne gleda.
beno @ 22.9.2008. 8:59
Bas me zanima kakva bi im gledanost bila da rulja ne ceka "Chrisa"...
buzdovan @ 5.1.2009. 1:36
Odgledao sam specijalno izdanje emisije i još jednom se dobro zabavio gledajući Bijele udovice!
Bijelim udovicama čista desetka! 
gordan @ 5.1.2009. 1:45
Zaboravili su u godišnjem pregledu na po meni najbolju scenu iz Bijelih udovica, rubrika U zdrav mozak (puno jače od ovog što su pustili s Antunovićkom...)
Ana Begić
arnol @ 6.1.2009. 3:50
Proširiti dio za izvrsnim bijelim udovicama, a ostale priloge smanjiti ili čak neke izbaciti. Dobro, možda ostaviti kad im već donose gledanost. Bilo bi poželjno naglasiti kada kreću prilozi za maloumne.
arnol @ 2.2.2009. 20:20
Joj, ajoj ta emisija je stvarno sve gora.
bichanich @ 2.2.2009. 22:54
Nekad bili dobri a sad rade za siru masu. Da se malo manje posvete Pokosici, Gotovcevima i sl. bilo bi puno gledljivije a ovako spada pod probavljivo. Jedino sto ih izvlaci su ponekad dobre reportaze il Udovice (iako mi i one u zadnje vrijeme ne sjedaju najbolje).
arnol @ 3.2.2009. 21:16
Bas me zanima kakva bi im gledanost bila da rulja ne ceka "Chrisa"...
Beno
To je moja muka.
Zbog samo sadržaja R.C. bilo bi zbognije da Chris ide prije, samo kako postići da naprave zamjenu termina ?
arnol @ 9.2.2009. 0:14
Ajme na novoj tv je stvarno onaj tip Fifić čita vijesti !
Ne vjerujem !
Čekajući Chrisa što sve treba gledati !!!!
Zašto Chris ne ide prije ovog "Crvenog otirača" ?
Dečki ne zamjerite, ali lijepše je da se samo kad već mora djevojka skine.
cica @ 10.4.2009. 22:41
Ja obožavam Red carpet gledam ga od početka i svaki put su sve bolji i bolji,a najviše volim gledati BIJELE UDOVICE obožavam ih..............RED CARPET JE ZAKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mala_vila @ 4.9.2009. 14:49
Iskreno, red carpet baš i ne gledam, ali i onda kad pogledam, najbolji dio mi je s bijelim udovicama!
Nisam ga gledala već dugo vremena...
nerona @ 26.11.2009. 14:16
Udovicama istekao ugovor!!!
duska @ 7.2.2010. 23:15
red carpet je mozak na pašu i smijurija ok je ali delale je antipatičan do boli!!!
haligalihalid @ 16.2.2010. 17:15
šrot. nikada mi neće biti jasno zašto ljude zanima najbanalnija intima razno raznih bezličnika koji se ukazuju u ovoj emisiji
igormatic @ 3.5.2010. 16:31
Najbjednija emisija... koja je za hrvatske idlope postavila Antu i Simonu Gotovac...i slične njoj. Potrebna je određena doza kritike i sarkazma ali oni često vrijeđanju najosnovnija ljudska prava...obezvrijeđuju obiteljske, vjerske i druge životne osjećaje. Vrhunac žutila u našoj zemlji.
annchy0 @ 14.8.2010. 16:18
zakon emisija, nemaš šta...uvijek se dobro nasmijem :D
doom @ 8.9.2010. 18:26
gledam ga jer nevjerujem kakvih budala ima sta bi napravili za min slave!!!nikad dosadno i uvjek zanimjlivo
bozoli @ 8.9.2010. 21:20
gledam ga jer nevjerujem kakvih budala ima sta bi napravili za min slave!!!nikad dosadno i uvjek zanimjlivo
doom
Zbilja?!? Ja se bojim da će me ta maloumnost i glupoća zarazit. Ti samo gledaj i riskiraj. A ne zna se tko su veći idioti, oni koji to snimaju ili oni sa druge strane. Ja ne dopuštam da me se šopa nepostojećim skandalima o nepostojećim zvijezdama, tenk ju veri mač!