gestapo @ 13.1.2013. 17:49
zna ko kaje ovo dal se isplati gledati, najave su ok ali....?
robertini @ 13.1.2013. 18:57
Sutra na RTL-u oko 21 sat, a nisi znao da je ovo site s Tv programom??
gestapo @ 13.1.2013. 20:03
znam to,nego sam mislil da je neko vec gledal seriju pa da cujem kakva je iz druge ruke...
bratstvo crnog bodeža @ 13.1.2013. 23:11
nadam se da će biti zanimljiva ali samo da ne bude kao u seriji touch da počne pa kasnije nemaju para za nove sezone,nije bila loša ni serija stvorenja,mislim da će biti nešto slično i sa ovom,.
bratstvo crnog bodeža @ 13.1.2013. 23:11
nadam se da će biti zanimljiva ali samo da ne bude kao u seriji touch da počne pa kasnije nemaju para za nove sezone,nije bila loša ni serija stvorenja,mislim da će biti nešto slično i sa ovom,.
bratstvo crnog bodeža @ 13.1.2013. 23:13
gestapo @ 14.1.2013. 22:55
15 min ranije pa 20,pa 11 dana pa 8 dana jbt vec sam se pogubil :).....prvi utisak losseee.....
iivandj @ 14.1.2013. 23:10
Odlicna serija, za prve dvihe epizode jako mi se svidjela!
danilo_p @ 15.1.2013. 6:45
Serijja za pet. Raspored emitiranja katastrofalan, bez glave i repa suprotan svakoj logici ali na RTL to nije neka novost :(
friks @ 15.1.2013. 19:14
Kom god se dopala bil bu razocaran jel serija ima samo 22 epizode.
amalka lukić @ 16.1.2013. 15:36
U ovom dijelu što vidih do sada i više nego zanimljiva.Učestala izmjena prošlosti i sadašnjosti daje naznaku da se ne smiju propustiti kadrovi što je čini još zanimljivijom.E sad, oni koji ne vole doslovce pratiti i gledati sva događanja izgubiti će se za tili časak o čemu i što se radi u datom trenutku.
don_vito @ 22.2.2013. 17:10
Odlicna serija,termin katastrofa....
No sreca pa ima seriju za skinut tako da sam danas pogledao sve do kraja i stvarno iz epizode u epizodu sve napetije. Tema bas po mom ukusu,izvanzemaljci itd. no ne previse pretejrano sve u granicama realnosti tako da sve pohvale
gefufna @ 25.2.2013. 20:49
posrali ste se s terminom
bratstvo crnog bodeža @ 25.2.2013. 20:54
don_vito jel možeš reći koliko ima epizoda,nigdje ne piše 
gefufna @ 26.2.2013. 19:10
odlična serija...nije pretjerana..odlični glumci..priča i sve..neznam zašto se nije dalje snimala. Danas sve nešto snimaju serije koje nemaju veze s vezom. Sve na isti na kalup, nezna se koje komu mama...tata ili deda tj. sapunice. Nako što su nas preplavili s ovim turskim serijama koje se štuju kao Bog u našem narodu, koje su čak i sami Turci zabranjuju. eto neznam više što bi rekao. Druga najbolja strana serija nakon Cobre 11.
gefufna @ 26.2.2013. 19:10
odlična serija...nije pretjerana..odlični glumci..priča i sve..neznam zašto se nije dalje snimala. Danas sve nešto snimaju serije koje nemaju veze s vezom. Sve na isti na kalup, nezna se koje komu mama...tata ili deda tj. sapunice. Nako što su nas preplavili s ovim turskim serijama koje se štuju kao Bog u našem narodu, koje su čak i sami Turci zabranjuju. eto neznam više što bi rekao. Druga najbolja strana serija nakon Cobre 11.