doom @ 4.3.2011. 8:50
feministicka serija.....(meni)....u toj seriji biba i durda samo pljuju po muskima ..deru se na njih itd itd tak da mi to bas nepase!!nevolim predominantne cure,zene....!!hvala bogu kaj moja zena nije :))!!
bumerang @ 4.3.2011. 14:33
deru se na njih jer su okosnica serije,a bibu nebi volio imati za zenu mada je otkacena full i inace
kristijan sever @ 17.11.2014. 0:01
Ova serija je solidna, ali ima jako užasno puno epizoda koje su turbo glupo napravljene. Te epizode su čisti antitalent. Ovo mi ide na živce, mi hrvati nismo u stanju da išta napravimo što valja, rijetko šta napravimo a da to kasnije bude interesantno. Evo npr. Večernja škola je vrhunsko napravljena. Pa čak i srbi i bosanci prave bolje filmove serije od nas i imaju veći humor nego mi, a ne ovaj naš hrvatski humor. Meni su najbolji američki filmovi i američke serije, i ostali strani filmovi i serije
terminator45 @ 29.6.2015. 23:58
koja glupost od serije, gluma je očajna i priča je nerealna, tako da ću ovoj seriji dati negativnu ocjenu. 1/10.
jura_bukov @ 10.7.2016. 11:11
Meni nije humor kada netko izigrava pametnjakovica kao biba.kome je to smijesno, mislim da se treba zamisliti