Bibin svijet (2006)

Bibin svijet (Originalni naziv)

komedija obiteljski

Svakodnevnica simpatične blagajnice oštrog jezika, njene obitelji i kolega

 
Režija: Aldo Tardozzi
Scenarij: Koraljka Meštrović, Dora Delbianco
Uloge: Ana Begić, Željko Duvnjak, Slavica Knežević, Janko Rakoš, Valdemar Kušan, ...

Filmografija

Mali dućan na kraju grada ponovno će se otvoriti u drugoj sezoni ove uspješne, svima drage serije koja nas nasmijava do suza. Očekuju nas neobične avanture obitelji Fruk i njenih prijatelja u čak dvadeset novih epizoda humoristične serije za cijelu obitelj.

Prošle sezone, Biba Fruk i njena obitelj, kolege Đurđa, Vlado, Milivoj i poslovođa Piškorić zabavljali su nas svojim dogodovštinama u kojima smo se ponekad i sami mogli prepoznati, pa stoga ne čudi da je serija, koja se bavi problemima sasvim obične gradske obitelji i njenih prijatelja, postala omiljena razonoda mnogih gledatelja koji suosjećaju s Bibom i njenim nedaćama. I baš poput "malih ljudi", Biba uvijek smogne snage "pregristi jezik" i "okrenuti novi list", ali i prigovoriti i otvoreno izreći sve što je tišti. Dakle, Biba je i dalje "bez dlake na jeziku", upada u nevolje i mrgodi se kada god stigne, no, unatoč svemu, njena obitelj ostaje šarmantna, pomalo kaotična i, uz sve svoje nedostatke i probleme, ipak skladna zajednica.

Zanovijetalo Piškorić i dalje je omiljena Bibina meta na kojoj se iživljava. Vlado i Milivoj rade u dućanu, mada, budimo iskreni, uglavnom ne rade ili nemaju pojma što rade, a Bibina kolegica i prijateljica Đurđa im pravi društvo. Sin Darko i kćerka Sandra obožavaju Bibi otežavati život nakon napornog radnog dana, a suprug Martin, iako velika lijenčina, Frukovoj ostaje veliki oslonac.
U novoj sezoni Bibu očekuju problemi s inspekcijom u dućanu, besparicom za vrijeme Božića, pojavljivanjem njene stare ljubavi - rockera, telefonskim manijakom koji zna sve njene tajne, Sandrinim dečkom, Martinovom krizom srednjih godina, inventurom u dućanu, erotskim snovima u kojima se pojavljuje Piškorić, vodenim kozicama i mnogim drugim situacijama s kojima više ili manje izlazi na kraj.
Kao i prošle sezone, glavni lik tumači Ana Begić (Biba Fruk), a u ostalim ulogama su Željko Duvnjak (Piškorić), Slavica Knežević (Đurđa), Janko Rakoš (Martin Fruk), Amar Bukvić (Milivoj), Matija Jakšeković (Vlado), Duška Jurić (Sandra Fruk) i Valdemar Kušan (Darko Fruk). Između ostalih, kao specijalni gosti pojavljuju se Sanja Vejnović, Jelena Perčin i Bojana Gregorić.

Komentari (9)

Foto