gorlock @ 25.12.2010. 20:27
Upravo pogledao.
Baš naprotiv Keanu je kao stvoren za ovakove filmove - neobičnih junaka.
Film nosi svoju poruku koju mnogi nikada neće razumijeti - nažalost.
Ono što je zanimljivo kod ovog remake-a, je to da se dosta vjerno drži priče originala.
Životna filozofija o tome da "ljudi ne posjeduju Zemlju, nego ona posjeduje nas", izrazito je naglašena u filmu.
Za sve filmoljupce original iz 1951. godine ostat će klasik, a ovaj remake potpuno nepotreban, no ipak preporučujem ovaj film svima, pa čak i onima koji nisu ljubitelji SF-a.
Najbolje da nisu ni upoznati sa samom pričom, tada bi film mogao biti još zanimljiviji.
FILM možete pronaći na programu HBO - On Demand.
franz @ 25.12.2010. 21:04
.. nije on usamljeni slucaj, ima Vas vise koji to radite, nia, auran i tako dalje ...
![]()

![]()
copy = paste
gorlock @ 25.12.2010. 21:31
buzdovan @ 25.12.2010. 21:39
Jebiga, Gorlock, čemu ljutnja!?
Fakat imaš prepisanu potpuno istu (porpilično proširenu) rečenicu!

Uostalom, tvoje je pravo prepisati rečenicu koja ti se čini dobra.
gorlock @ 25.12.2010. 21:55
Jebiga, Gorlock, čemu ljutnja!?
Fakat imaš prepisanu potpuno istu (porpilično proširenu) rečenicu!

Uostalom, tvoje je pravo prepisati rečenicu koja ti se čini dobra.
buzdovan
Buz.... ne ljutim se, zašto bih ?
I dalje tvrdim da nije ništa copy-paste-ano.
Što bi to značilo, ti mi pojasni, ako ti i ja imamo isto mišljenje i slično nešto napišemo; da li to znači da jedan drugog copy-paste-amo?
franz @ 25.12.2010. 22:08
.. Dan kad se Zemlja zaustavila ! "evo i Ja sam nes copy = paste"
ajde sad senilni tovare njaći dok ne promuknes 
.. znaci sad su "krivci" franz, gorlock, nia, auran i tak dalje, ali ne njace se svima neg samo nekima...
franz @ 25.12.2010. 22:32
... preporucio bi ti tovare da pripazis na rijecnik i uvrede!!
a tebi nitko nije kriv kaj si sam sebi dao ime senilno magare!! ili tovar ...
...inace kaj se tice lanca vidim da je tebe tata pustio iz stale da slobodno lutas prerijom i provociras!
p.s.= za cega ti to treba nisi se odmah sjetio pa si morao nadopisati taj p.s.!
gorlock @ 25.12.2010. 22:32
Al' imaš pravo... sve je ovo samo slučajnost... a ja sam mutavi, pijani i usamljeni tovar 
senilno_magare
Jedino pametno što si napisao.
p.s.
Usput pitanje, jeli i kod tebe gnjev izazvana zbog Božićne pjesme Marka i Stepinčevih Mališana ?
gorlock @ 25.12.2010. 22:56
G, nemam ja gnjeva
. Baš suprotno tome, ne mogu ti ni opisati koliko sam sretan u ovom trenutku, jer mi se ipak isplatilo gledati dokumentarce o forenzičkoj lingvistici. Čim vidim da si negdje napisao donekle inteligentan filmski osvrt, već mi je to jako sumnjivo, znaš... tj. kad se povuku paralele s tvojim drugim komentarima.
It's like a village idiot who claims he has written Ulysses. 
senilno_magare
Ti kao znaš što je Ulysses ?
Asocijacija: Kralj Lear, Rade Šerbedžija... - skokni malo do Fažane na ljeto, pa preko na otok, nije ti daleko od Rijeke, pa se malo kulturno uzdigni.
A sada se dostojanstveno opraštam s tobom i tvojim inteliblentnim komentarima, ali pijanom čovjeku/tovaru, ne može se zamjeriti.
Lijep pozdrav.
gordan @ 26.12.2010. 0:07
Moramo isprogramirati lajkanje postova na forumu
doom @ 26.12.2010. 0:36
gledal sam i jedan i drugi film i oba dva su mi oke ko nije gledal nijednog preporucam najprije original da pogleda....
bearfoot @ 11.3.2011. 22:06
baš neobično koliko komentara oko osrednjeg filma...
i onda skužim da se radi o komentarima komentara...
cor @ 20.1.2013. 0:28
jednom sam ga probala gledati ali nakon desetak minuta odustala. jednostavno nešto nije štimalo, bez obzira na solidnu glumačku ekipa osim klinca koji mi se nimalonije sviđao, ne volim kad od djece prave neka prepametna stvorenja kojih u realnom svijetu nema.
danas pogledala cijeli,ništa se promijenilo nije. loš film i točka.
arina @ 12.11.2016. 0:50
Koji kurac se svađate?PIS svima.I od 19 komentara ne znam pogledati film ili ne.