incognito @ 30.3.2011. 23:00
Solidan film, ima dobrih akcijskih scena, Foster i ovdje djeluje malo psihotično
, a Statham bi uskoro mogao Chucku Norrisu oteti svu 'slavu'!
6,5/10
interceptor87 @ 30.3.2011. 23:02
Statham je sa trilogijom Transporter , zabio zadnji čavao u lijes Chucka Norrisa...

incognito @ 30.3.2011. 23:05
Hehehe, malo kasnim, je l'? A ja mislila da je CN još uvijek No°1! 
interceptor87 @ 30.3.2011. 23:09
The Mechanic = Ledeni ubojica...
sta bi bilo da je ime filma The Electrician....
sever69 @ 7.4.2011. 9:47
Pogledao ga, nisam imao neka očekivanja, a poznavajući prethodne filmove Jason Statham, nisam ostao razočaran. Akcije ima dovoljno, ali sama priča je bezvezna. Djelovao mi je kao da je nabrzinu sklepan.
gestapo @ 18.4.2011. 15:55
Nista posebno i sve ocekivano od Jason Stathama,tipicni (današnji) akcijski film prepun leseva,pucacine i dobrih poteza,ali mislim da nezavrijeduje ocijenu 2/10,ima pregršt filmova koji su puno gori sa vecom ocijenom,mislim da mu je cisto solidno dati 4.5/10!
Ljubitelji akcije biti ce definitivno zadovoljni (koliko toliko) ...
mary89 @ 11.12.2012. 14:35
Jucer sam ga pod prisilom pogledala, znala sam da je to losa ideja, ali nisam imala snage se odupirati, mrzim nove akcije i remakove genijalnih filmova, a jos manje volim Stathama, tako da je moj dojam nepotrebno objasnjavati. Samo mi jedno nije jasno i jos uvijek ne mogu vjerovati kako su producenti ovog filma dosli do ideje da jedan celavac bez imalo charisme moze dostojno zamjeniti covjeka kao sto je bio Charles Bronson.
dominik đurasek @ 11.10.2014. 21:48
mozes ti govorit sto zelis ali prvo pogledaj filmove od jasona pa se javi...
alexije @ 9.5.2015. 9:24
dobar film, najbolji stathamov.
robertini @ 8.12.2023. 23:00
Još uvijek se sjećam originala ovog filma sa Charles Bronsonom i onim visokim plavim likom koji kasnije nije ostvario nikakvu karijeru, a umro valjda od droge ili alkohola. Imao sam tad samo oko 12 god.
Onaj trenutak na kraju kad mu u pismu piše kako zna da je izdajica, ali spremio mu je, kako bi Jigsaw rekao - finalnu zamku! Sjećam se da je Bronson poginuo u filmu, ali taj clifhenger - eksploziv u štednjaku...e to nisu postigli u ovom filmu....izraz lica visokog plavojka - neprocjenjiv!
POUKA - Učitelj ostaje bolji od učenika!
aya @ 9.12.2023. 17:15
onim visokim plavim likom koji kasnije nije ostvario nikakvu karijeru,
Ne misliš valjda na Jan-Michaela Vincenta??? Nikakvu karijeru? 😂😂😂